Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svjetski-dan-djedova-i-baka-i-starijih-osoba

Izravni prijenos misnog slavlja na Obiteljski dan i Dan djedova, baka i starijih osoba na Kupresu

Svečanu misu koju će u nedjelju 30. srpnja u 11 sati u župnoj crkvi Svete Obitelji na Kupresu predvoditi predsjednik Vijeća za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine banjolučki pomoćni biskup Marko Semren u zajedništvu s mostarsko-duvanjskim biskupom i apostolskim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim Petrom Palićem, bit će moguće pratiti u izravnom prijenosu na RTV Herceg-Bosne, Laudato TV, Kupreškom radiju i Radio Mariji BiH.

Online knjižica za Šesti Obiteljski dan i Treći Svjetski dan djedova, baka i starijih osoba u BiH

Vijeće za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine pripremilo je  online knjižicu za obilježavanje 6. Obiteljskog dana i 3. Svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba u biskupijskim zajednicama u Bosni i Hercegovini u nedjelju, 30. srpnja 2023. pod geslom: „Obiteljska ljubav je poziv i put svetosti – Od koljena do koljena dobrota je njegova!“, prenosi KTA.

Biskup Škvorčević na Dan djedova, baka i starijih osoba posjetio požeške obitelji

Na Dan djedova, baka i starijih u nedjelju, 23. srpnja požeški biskup Antun Škvorčević posjetio je obitelj Černušak s dvanaestero djece, koje je većinu osobno krstio. Njezino obiteljsko zajedništvo ostvaruje se u živoj povezanosti pra-prabake Ruže, prabake i bake Marije, roditelja i djece među kojima je najmlađi Franjo, star oko dvije godine.

1 2 3 6