Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svjetski-dan-mladih

Svetkovina Krista Kralja i Svjetski dan mladih u požeškoj katedrali

Na svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenja, 21. studenoga, večernjim euharistijskim slavljem u požeškoj katedrali u kojem su na poseban način sudjelovali mladi grada Požege i krizmanici požeške Župe sv. Terezije Avilske – proslavljen je Svjetski dan mladih.

Đakovo: Duhovna obnova uz Svjetski dan mladih

Na Nedjelju Krista Kralja, 21. studenog slaveći ujedno Svjetski dan mladih, Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizirao je u Duhovnom centru Božjeg milosrđa na Ovčari, filijali Župe Levanjska Varoš, duhovnu obnovu za mlade. Okupili su se studenti i mladi iz Osijeka i Vinkovaca, članovi đakovačke Frame te nekoliko članova Povjerenstva za mlade.

Proslava Svjetskog dana mladih u Đakovu

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije uputio je dopis u kojem poziva sve mlade Nadbiskupije da se na Nedjelju Krista Kralja, 21. studenog 2021. uključe u proslavu Svjetskog dana mladih. Dopis prenosimo u cijelosti.

Objavljena Papina poruka za Svjetski dan mladih 2021.

U Vatikanu je 27. rujna objavljena poruka pape Franje za Svjetski dan mladih koji se ove godine slavi na dijecezanskoj razini. Tema poruke glasi: "Ustani. Postavljam te za svjedoka onoga što si vidio". Nije nikako samorazumljivo da svi poznaju Isusa, pa ni u doba interneta. Pitanje koje mnogi postavljaju Isusu i Crkvi upravo je ovo: “Tko si?”, piše Papa.

1 2 3