Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: teolosko-pastoralni-tjedan-tpt

Dr. Kalem za Glas Koncila o pastoralu odraslih

Približavanje 64. teološko-pastoralnog tjedna (TPT) u Zagrebu, o temi „Suvremeni izazovi pastorala i kateheze odraslih“, bio je povod Glasu Koncila da u novome broju kao sugovornika u intervjuu ugosti jednoga od predavača na skupu, sarajevskog svećenika i fundamentalnog teologa dr. sc. Hrvoja Kalema.

64. teološko-pastoralni tjedan u Zagrebu

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 25. siječnja 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu (dvorana Vijenac) u Zagrebu (Kaptol 29 A) organizira 64. teološko-pastoralni tjedan s temom „Suvremeni izazovi pastorala i kateheze odraslih“.

Završen 63. teološko-pastoralni tjedan

Plenarnom raspravom i zaključnim govorima u četvrtak 26. siječnja zaključen je 63. teološko-pastoralni tjedan koji se o temi "Crkva u službi otpornosti pojedinca i zajednica: prilike, vizije, otpori" protekla tri dana održavao u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu.

Popodnevna predavanja drugoga dana 63. TPT-a

Drugog dana 63. Teološko-pastoralnog tjedna u Zagrebu, u srijedu 25. siječnja 2023., u poslijepodnevnom dijelu programa predavanja su održali prof. dr. sc. Ružica Razum, s. Dubravka Medak, dipl. psihologinja te doc. dr. sc. Josip Bošnjaković.

Prijepodnevna predavanja drugoga dana 63. TPT-a

Drugog dana 63. Teološko-pastoralnog tjedna u Zagrebu, u srijedu 25. siječnja 2023., u prvom dijelu programa predavanja su održali dr. sc. Jakov Žižić, o. Stanko Perica i Ana Marčinko te prof. dr. don Mladen Parlov.

Popodnevna predavanja prvoga dana 63. TPT-a

Prvoga dana 63. teološko-pastoralnog tjedna u utorak 24. siječnja u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu predavanja su održali izv. prof. dr. sc. Daniel Miščin, izv. prof. dr. sc. Božidar Mrakovčić, doc. dr. sc. Angelo Maly i prof. dr. sc. Ivan Bodrožić.

1 2 3 4