Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ucenici

Blagoslov kruha u Zagorju Ogulinskom

Proslava Dana kruha odnosno dana zahvalnosti za plodove zemlje u Župi sv. Jurja u Zagorju Ogulinskom održana je u četvrtak 13. listopada u Područnoj školi Bernarda M. Luketicha.

Katehetska nedjelja u Punitovcima

Katehetska nedjelja, uz zaziv Duha Svetoga i blagoslov učenika i nastavnika povodom početka nove školske godine, proslavljena je 18. rujna u Župi sv. Ladislava, kralja ugarskoga, u Punitovcima.

Održana književna večer u Dubrovniku

Dvoje učenika Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića Lara Koprivec i Antun Pende predstavilo je okupljenoj publici svoje stihove u četvrtak 15. rujna u četvrtoj lađi dubrovačkih Lazareta.

Zaziv Duha Svetoga za učenike katoličkih škola u Požegi

Na početku nove školske i nastavne 2022./2023. godine požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je 6. rujna 2022. u požeškoj Katedrali euharistijsko slavlje sa zazivom Duha Svetoga za učenike Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije te učenike drugih škola grada Požege.

Otvoren natječaj Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan” za učenike i studente

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i Zakladna uprava Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan“ raspisali su od 1. kolovoza do 10. listopada 2022. natječaj za dodjelu novčane pomoći iz navedene Zaklade za pomoć učenicima i studentima na području Đakovačko-osječke nadbiskupije tijekom školske/akademske godine 2022./2023.

1 2 3 6