Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ucenici

Prva „Kateheza u prirodi 2022.“ u Ivanovcima

Drugu godinu u nizu Katehetski ured Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira projekt za mlade pod nazivom Kateheza u prirodi 2022. Riječ je o kampovima koji se održavaju na tri lokaliteta na području Valpovštine: Ivanovci, Marjančaci i Harkanovci. Prvi od tri najavljena kampa u 2022. godini, održan je u Ivanovcima od 27. do 29. svibnja 2022.

Nagradni izlet u Boku kotorsku

Učenici osnovnih i srednjih škola Dubrovačke biskupije koji su sudjelovali na biskupijskom/županijskom natjecanju iz Vjeronauka, njih 57, nagrađeni su izletom u subotu 21. svibnja u Perast i Boku kotorsku.

Održan Caritasov program za učenike Tri dana bez ekrana

Učenici VII. gimnazije iz Zagreba s prof. Tihanom Arbanas i pod duhovnim vodstvom salezijanca don Mihovila Kurkuta sudjelovali su od petka 6. svibnja do nedjelje 8. svibnja u projektu Tri dana bez ekrana Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Školarci iz Petrinje pomogli izbjeglicama iz Ukrajine

Učenici 4. C razreda Osnovne škole Mate Lovraka iz Petrinje poslali su u subotu 26. ožujka humanitarnu pomoć raseljenim osobama iz Ukrajine udomljenima na području Lipovljana, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

1 2 3 5