Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: uvodenje-u-sluzbu

Vlč. Ivica Zrno uveden u službu punitovačkog župnika

Dana 28. kolovoza 2022. u Župi sv. Ladislava kralja u Punitovcima u službu je župnika svečano uveden vlč. Ivica Zrno. Misno slavlje, kao i uvođenje u službu predvodio je vlč. Mato Gašparović, bivši punitovački župnik, uvođenje je vodio i vlč. Antun Japundžić.

Vlč. Filip Perković uveden u službu župnika

Nakon što su se župljani osječke Župe Preslavnog Imena Marijina oprostili od svog dugogodišnjeg župnika vlč. Ivana Jurića, u nedjelju 28. kolovoza svečano su proslavili misno slavlje s uvođenjem novog župnika vlč. Filipa Perkovića.

Novoimenovani župnici u Požeškoj biskupiji uvedeni u službu

Novoimenovani župnici župa Požeške biskupije uvedeni su u službu u nedjelju 7. kolovoza. Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je misu u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Našicama i uveo u službu župnika fra Tomislava Faletara.

Pozdrav i čestitka vjernice laikinje mons. Vukšiću na svečanosti uvođenja u službu vrhbosanskog nadbiskupa

Na kraju euharistijskog slavlja i liturgijskog uvođenja u službu vrhbosanskog nadbiskupa metropolita mons. Tome Vukšića, 12. ožujka 2022. u katedrali Srca Isusova u Sarajevu pozdravnu riječ i čestitku uputila je uime svih obitelji Vrhbosanske nadbiskupije i vjernika laika gospođa Emanuela Buzuk, pedagoginja Opće-realne gimnazije u Katoličkom školskom centru sv. Josipa u Sarajevu. Riječi pedagoginje Emanuele prenosimo u cijelosti.

Pozdrav i čestitka predsjednika redovničke Konferencije BiH provincijala Marinčića mons. Vukšiću na svečanosti uvođenja u službu vrhbosanskog nadbiskupa

Na kraju euharistijskog slavlja i liturgijskog uvođenja u službu vrhbosanskog nadbiskupa metropolita mons. Tome Vukšića, 12. ožujka 2022. u katedrali Srca Isusova u Sarajevu pozdravnu riječ i čestitku uputio je uime redovnika i redovnica provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić, predsjednik Konferencije redovničkih poglavara i poglavarica u BiH. Riječi provincijala fra Joze prenosimo u cijelosti.

1 2 3