Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: valpovo

Obilježavanje Dana progona Nijemaca

Povodom obilježavanja Dana progona Nijemaca s područja Podunavlja i drugih prostora bivše Jugoslavije krajem i po završetku Drugoga svjetskog rata, članovi Njemačke zajednice đakovačkog Ogranka posjetili su u subotu 11. svibnja groblje u Krndiji gdje su položili vijenac i odali počast stradalim sunarodnjacima koji počivaju na tom groblju te i onima čije mjesto pogibije nije poznato.

Blagdan bl. Marije Propetoga proslavljen u Valpovu

Spomendan bl. Marije Propetog Isusa Petković proslavljen je u nedjelju 9. srpnja 2023. u Župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu, u kojoj djeluje Družba kćeri Milosrđa čija je blaženica utemeljiteljica.

Održana korizmena duhovna obnova u Valpovu

Korizmenu duhovnu obnovu u Pastoralnom centru Župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu održao je u subotu 11. ožujka psihoterapeut vlč. doc. dr. Josip Bošnjaković s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu.

Proslava blagdana bl. Marije Propetog u Valpovu

Družba Kćeri Milosrđa u Župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu proslavila je 9. srpnja svečanim euharistijskim slavljem blagdan svoje utemeljiteljice bl. Marije Propetog Petković.

Mlada misa vlč. Bernarda Prelčeca u Valpovu

Pod geslom „Bog je ljubav“, iz Prve Ivanove poslanice, vlč. Bernard Prelčec, mladomisnik Đakovačko-osječke nadbiskupije, predslavi je u nedjelju 3. srpnja 2022. u župnoj crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu Mladu misu.

1 2 3