Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: valpovo

Proslava blagdana bl. Marije Propetog u Valpovu

Družba Kćeri Milosrđa u Župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu proslavila je 9. srpnja svečanim euharistijskim slavljem blagdan svoje utemeljiteljice bl. Marije Propetog Petković.

Mlada misa vlč. Bernarda Prelčeca u Valpovu

Pod geslom „Bog je ljubav“, iz Prve Ivanove poslanice, vlč. Bernard Prelčec, mladomisnik Đakovačko-osječke nadbiskupije, predslavi je u nedjelju 3. srpnja 2022. u župnoj crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu Mladu misu.

Krštenje sedmog djeteta obitelji Pavošević

U Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu, u nedjelju, 27. veljače krštena je Marija Pavošević, sedmo dijete Stanislava i Antonije Pavošević iz filijalne crkve u Vinogradcima.

Tijelovo u Valpovu

Na svetkovinu Tijelova u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu svečano euharistijsko slavlje predslavio  je župni vikar Luka Ćosić.

Devetnica i proslava Duhova u Valpovu

Svečanim euharistijskim slavljima u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu proslavljena je u nedjelju 23. svibnja svetkovina Duhova.

Župa Valpovo objavila „Župni običajnik“

Iz tiska Glasa Slavonije 25. rujna izašao je „Župni običajnik“ Župe Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu. Riječ je o trećem u nizu Župnih običajnika, sa župnim programom za pastoralnu godinu 2020./2021.

1 2