Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: valpovo

Valpovo: Župna tribina o pastoralu rastavljenih

Prof. dr. sc. Pero Aračić bio je predavač na župnoj tribini u Valpovu u ponedjeljak 28. listopada u pastoralnom centru o temi „Ranjeni brakovi, obitelji i djeca: crkveni i društveni rad“.

Biskup najsjevernije europske biskupije u Valpovu

U subotu 18. svibnja, tijekom svečanog misnog slavlja u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM u Valpovu, sakrament potvrde za sedamdeset krizmanika župe podijelio mons. Berislav Grgić, biskup biskupije Tromso u Norveškoj.

Željka Markić: Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj

Građanska inicijativa U ime obitelji organizira Hod za život koji će biti 18. svibnja u Osijeku. Tome je bila posvećena župna tribina u Valpovu u ponedjeljak 8. travnja u centru kulture M. P. Katančić. O temi „Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj“ govorila je Željka Markić.

Predstavljeni promotivni letci u izdanju župe Valpovo

U pastoralnom centru župe Valpovo, u četvrtak 6. prosinca predstavljena su dva promotivna letka nastala u izdanju Župe Valpovo: „Župna crkva Bezgrešnog začeća BDM Valpovo“ i „Kapele i sakralni spomenici Valpova“, namijenjeni župljanima i građanima Valpova, kao i gostima i turistima. Autor letaka je Stjepan Najman u suradnji s Ivanom Tonkovićem, ispred Matice hrvatske u Valpovu, a pokrovitelj je Grad Valpovo.