Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: varazdinski-biskup-boze-rados

Novi voditelji Teen STAR programa u Varaždinskoj biskupiji

U suradnji udruge za cjeloviti spolni odgoj Teen STAR s Varaždinskom biskupijom, od 18. veljače do 4. ožujka u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije održana je edukacija novih voditelja programa Teen STAR, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

U Varaždinu počela tradicionalna Fabijanska osmina

Varaždinska Župa sv. Fabijana i Sebastijana započela je proslavom nebeskih zaštitnika u petak 20. siječnja u crkvi Dobrog Pastira tradicionalnu Fabijansku osminu. Večernje misno slavlje na župnu svetkovinu predslavio je varaždinski biskup Bože Radoš, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Mjesečni susret svećenika Varaždinske biskupije

Mjesečni susret svećenika Varaždinske biskupije održan je u ponedjeljak, 10. listopada u dvorani biskupijskog Pastoralnog centra u Varaždinu na kojem je sudjelovao i biskupom Bože Radoš. Gost susreta bio je dr. sc. Jakov Rađa, koji je govorio o temi "Svećenik pred izazovima današnjega društva".

Održana 56. sjednica Upravnog vijeća Hrvatskog Caritasa

U zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu u ponedjeljak, 26. rujna održana je 56. sjednica Upravnog vijeća Hrvatskog Caritasa, kojoj je predsjedao predsjednik Hrvatskog Caritasa varaždinski biskup Bože Radoš.

Proslavljen Dan hrvatskih mučenika na Udbini

Dan hrvatskih mučenika proslavljen je u subotu 10. rujna na Udbini svečanom euharistijom koju je predvodio varaždinski biskup Bože Radoš u koncelebraciji s drugim biskupima i brojnim svećenstvom.

1 2 3 6