Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: velika-gospa

Misa bdjenja uoči Velike Gospe u Dragotinu

U marijanskom svetištu u Dragotinu svečano je 14. kolovoza misu bdjenja uoči svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velike Gospe predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić, zajedno s upraviteljem svetišta vlč. Ivanom Stipićem.

Svetkovina Velike Gospe proslavljena u Močilama u Koprivnici

Svečanu koncelebriranu misu na svetkovinu Velike Gospe u nedjelju 15. kolovoza u župi Uznesenja BDM u Močilama u Koprivnici predvodio je kancelar Varaždinske biskupije preč. mr. sc. Ivan Rak, a prethodila je zavjetna procesija od kapele Sv. Josipa u kojoj su uz brojne vjernike sudjelovali predstavnici gradske i županijske vlasti predvođeni gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

Gospojina u Prisoju

Brojni Prisojani i vjernici okolnih buškoblatskih župa i duvanjskoga kraja okupili su se u nedjelju 15. kolovoza u Prisoju gdje su proslavili svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije u nebo, izvještava mrežni portal tomislavcity.com.

Svetkovina Velike Gospe proslavljena u Velikom Prologu

Na svetkovinu Velike Gospe u nedjelju 15. kolovoza u crkvi Uznesenja BDM u Velikom Prologu slavljeno je šest misa, središnjoj misi prethodila je procesija a predvodio ju je o. Ike Mandurić, DI, superior u Osijeku.

1 2 3 11