Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: velika

Blagdan sv. Augustina u Velikoj kraj Požege

Na blagdan sv. Augustina biskupa, 28. kolovoza požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je središnje euharistijsko slavlje u crkvi zaštitnika Župe Velika nedaleko Požege i Doma sv. Augustina, duhovno-pastoralnog centra Požeške biskupije.

U Velikoj održane duhovne vježbe za svećenike

Sedamnaestorica svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije sudjelovala su od 14. do 18. ožujka u duhovnim vježbama u Domu sv. Augustina u Velikoj u Požeškoj biskupiji, koje je vodio vlč. Davor Vuković, profesor na KBF-u u Đakovu.

Proslava sv. Augustina i krštenje petog djeteta obitelji Stožicki u Velikoj

Na blagdan sv. Augustina biskupa, 28. kolovoza požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u župnoj crkvi u Velikoj euharistijsko slavlje prigodom svetkovine nebeskog zaštitnika župe, tijekom kojeg je krstio dječaka Ivana, peto dijete Ivana i Pauline Stožicki, te djevojčicu Mariju, prvo dijete Josipa i Ankice Nekić.

Biti svećenik u vrijeme relativizma

U Domu sv. Augustina u Velikoj od 20. do 23. lipnja pod vodstvom dr. Ivana Bodrožića, profesora na Bogoslovnom fakultetu u Splitu, održane su duhovne vježbe za tridesetak mladih svećenika Požeške biskupije do 10 godina misništva.

Dvodnevni susret za mlade u Domu sv. Augustina u Velikoj kod Požege

U prigodi Nedjelje Dobrog Pastira i Svjetskog dana molitve za duhovna zvanja u Domu sv. Augustina u Velikoj, u petak i subotu, 23. i 24. travnja, u organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral duhovnih zvanja održan je dvodnevni susret učenika 7. i 8. razreda osnovne škole.

Duhovno-rekreativni susret za mlade Požeške biskupije

U Domu sv. Augustina u Velikoj od 3. do 6. kolovoza održava se duhovno-rekreativni susret za mlade u organizaciji Povjerenstva Požeške biskupije za pastoral mladih, umjesto uobičajenog ljetnog kampa mladih, koji je izostao zbog okolnosti koronavirusa.

1 2