Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: veliki-cetvrtak

Misa Večere Gospodnje u porečkoj katedrali

Porečki i pulski biskup Ivan Štironja predvodio je Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak 28. ožujka u porečkoj katedrali, izvijestila je Porečka i Pulska biskupija.

Biskup Fazekas prvi put predvodio Misu posvete ulja

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak 28. ožujka 2024. u subotičkoj katedrali sv. Terezije Avilske prvi put predvodio je biskup Subotičke biskupije Franjo Fazekas u zajedništvu sa svećenicima biskupije, izvijestio je Tiskovni ured Subotičke biskupije.

Misa Večere Gospodnje u Požegi

Apostolski upravitelj Požeške biskupije biskup Antun Škvorčević predvodio je na Veliki četvrtak 28. ožujka, u zajedništvu sa svećenicima iz središnjih biskupijskih ustanova i Župe sv. Terezije, u požeškoj katedrali Misu Večere Gospodnje, izvijestila je Požeška biskupija.

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Na Veliki četvrtak 28. ožujka apostolski upravitelj Požeške biskupije biskup Antun Škvorčević predvodio je u požeškoj katedrali u zajedništvu s članovima Prezbiterija Požeške biskupije Misu posvete ulja, izvijestila je Požeška biskupija.

Misa posvete ulja u mostarskoj katedrali

Misu posvete ulja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru na Veliki četvrtak 28. ožujka predvodio je mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić, prenosi KTA.

Misa Večere Gospodnje u krčkoj katedrali

Krčki biskup Ivica Petanjak predvodio je na Veliki četvrtak 28. ožujka Misu Večere Gospodnje s obredom pranja nogu dvanaestorici župljana Župe Krk, predstavnicima očeva ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika, izvijestila je Krčka biskupija.

1 2 3 9