Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: veliki-cetvrtak

Misa posvete ulja u subotičkoj katedrali

Misu posvete ulja u katedrali – manjoj bazilici sv. Terezije Avilske u Subotici služio je na Veliki četvrtak, 14. travnja 2022. subotički biskup Slavko Večerin sa svećenicima Subotičke biskupije.

Misa Večere Gospodnje u porečkoj katedrali

Misu Večere Gospodnje, na Veliki četvrtak, 14. travnja u porečkoj je katedrali predvodio nadbiskup koadjutor Splitsko-makarske nadbiskupije i apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije mons. dr. Dražen Kutleša, uz koncelebraciju imenovanog zadarskog nadbiskupa koadjutora mons. Milana Zgrablića, kancelara biskupije mons. Sergija Jelenića te vikara porečke katedralne župe vlč. Boška Čatlaka.

Papa Franjo predvodio Misu Večere Gospodnje u zatvoru blizu Rima

Papa Franjo predvodio je Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak, 14. travnja u novom zatvorskom kompleksu u lučkom gradu Civitavecchia, sjeverno od Rima, gdje je oprao noge dvanaestero zatvorenika, muškaraca i žena različitih dobi i nacionalnosti, prenosi Vatican News.

Biskup Košić predvodio Misu Večere Gospodnje

Misu večere Gospodnje na Veliki četvrtak 14. travnja predvodio je u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku biskup Vlado Košić, izvijestili su iz Ureda za medije Sisačke biskupije.

1 2 3 5