Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: videokateheza

VIDEO Je li Isus Josipa zvao ocem? / Očevim srcem (8)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Na kraju Godine sv. Josipa i u pripremi za svetkovinu Rođenja Gospodinova donosimo posljednju videokatehezu koju je priredio mladomisnik vlč. Vatroslav Siketić.

VIDEO Idite k Josipu / Očevim srcem (7)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Ususret obilježavanju Svjetskog dana mladih, koji će se u Zagrebačkoj nadbiskupiji održati u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu, sedmu katehezu pod naslovom "Idite k Josipu" priredio je u rektor svetišta mons. Antun Sente, ml.

VIDEO Bl. Alojzije Stepinac i sv. Josip / Očevim srcem (6)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Šestu katehezu pripremio je vicepostulator za kauze beatifikacije i kanonizacije Zagrebačke nadbiskupije vlč. Tomislav Hačko.

VIDEO Biti muškarac po Božjem naumu/Očevim srcem (5)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Petu katehezu pripremio je župnik in solidum Župe sv. Blaža u Zagrebu Anđelko Katanec.

VIDEO Muževna nježnost/Očevim srcem (4)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Četvrtu katehezu pripremio je župnik Župe sv. Martina u Dugom Selu vlč. Ivan Valentić.

VIDEO Čovjek snova, a ne sanjar/Očevim srcem (3)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Treću katehezu pripremio je povjerenik za pastoral mladih te za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije i pastoralni pomoćnik u Župi sv. Ivana XXIII. u zagrebačkoj Dubravi vlč. Kristijan Tušek.

VIDEO Sustvaratelj u skrovitosti/Očevim srcem (2)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom „Patris corde“, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Drugu katehezu, uz spomendan sv. Josipa Radnika, pripremio je župni vikar Župe sv. Josipa sa zagrebačke Trešnjevke vlč. Marko Čolić.

VIDEO Slavni porod Davidov/Očevim srcem (1)

U povodu Godine sv. Josipa, koju je proglasio papa Franjo apostolskim pismom Patris corde, Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pripremio je serijal videokateheza o sv. Josipu. Kateheze od 10-ak minuta predvode svećenici Zagrebačke nadbiskupije. Prvu katehezu "Slavni porod Davidov" pripremio je i predstavio vlč. Tomislav Šagud, privremeni upravitelj Župe sv. Jelene Križarice iz Zaboka.