Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vijece-hbk-za-ustanove-posvecenoga-zivota-i-druzbe-apostolskoga-zivota

Poruka prigodom Dana posvećenoga života 2024.

Prigodom Dana posvećenoga života, koji se slavi na Svijećnicu, 2. veljače 2024., predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života mons. Zdenko Križić i predsjednica Hrvatske redovničke konferencije s. Lidije Bernardica Matijević uputili su poruku koju prenosimo u cijelosti.

Sjednica Vijeća HBK za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života s (nad)biskupijskim povjerenicima

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života održalo je u ponedjeljak 6. studenoga 2023. godine u sjedištu HBK u Zagrebu zajedničku sjednicu s (nad)biskupijskim povjerenicima za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života pod predsjedanjem predsjednika Vijeća, splitsko-makarskog nadbiskupa Zdenka Križića, izvijestila je Hrvatska redovnička konferencija.

U HBK predstavljena poruka za Dan posvećenog života

Poruku za Dan posvećenog života predstavili su njezini potpisnici – predsjednik Vijeća HBK za ustanove posvećenoga života i družbe apostolskoga života gospićko-senjski biskup Zdenko Križić i predsjednik Hrvatske redovničke konferencije fr. Slavko Slišković, OP, u utorak 31. siječnja 2023., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Poruka prigodom Dana posvećenog života 2023.

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ustanove posvećenoga života i družbe apostolskoga života gospićko-senjski biskup Zdenko Križić i predsjednik Hrvatske redovničke konferencije fr. Slavko Slišković, OP, uputili su poruku za Dan posvećenog života koji se slavi na blagdan Svijećnice 2. veljače 2023. Poruku prenosimo u cijelosti.

VIDEO Predstavljena Poruka u povodu proslave Dana posvećenog života

Predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života gospićko-senjski biskup Zdenko Križić i predsjednik Hrvatske redovničke konferencije fr. Slavko Slišković predstavili su u utorak 1. veljače 2022., u sjedištu HBK u Zagrebu, Poruku u povodu Svjetskog dana posvećenog života.

HBK i HRK: Poruka u povodu Dana posvećenog života

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije (HBK) za ustanove posvećenoga života i družbe apostolskoga života i Hrvatska redovnička konferencija (HRK) u četvrtak 27. siječnja uputile su zajedničku poruku u povodu Svjetskog dana posvećenog života, koju prenosimo u cijelosti.

1 2