Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjeronaucna-olimpijada

Nagradno hodočašće vjeroučenika u Poljsku pod pokroviteljstvom Hrvatske biskupske konferencije

Pod pokroviteljstvom Hrvatske biskupske konferencije, u organizaciji Nacionalnog katehetskog ureda HBK i putničke agencije „Kraljica mira“ od 5. do 8. srpnja 2023. održano je nagradno hodočašće u Poljsku za vjeroučenike osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prva tri mjesta na državnom natjecanju iz Vjeronauka i pobjedničku ekipu kviza „Pametna pitanja za pametne glave“ Hrvatskog katoličkog radija.

Održan prigodan program Vjeronaučne olimpijade

Prigodom proslave jubileja Vjeronaučne olimpijade, državnog natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola u vjeronauku, u utorak 9. svibnja u Pregradi, mjestu u kojem je održana prva Vjeronaučna olimpijada, pripremljen je prigodan program uoči misnog slavlja.

Susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i predstojnika Katehetskog ureda s natjecateljima Vjeronaučne olimpijade

Tradicionalni susret varaždinskog biskupa Bože Radoša i preč. Damjana Korena, predstojnika Katehetskog ureda Varaždinske biskupije, s vjeroučenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima koji su na međužupanijskoj/biskupijskoj razini natjecanja Vjeronaučne olimpijade osvojili prva tri mjesta održan je 2. svibnja u dvorani Biskupskog ordinarijata Varaždinske biskupije.

Vjeronaučna olimpijada Varaždinske biskupije

Biskupijska razina natjecanja iz vjeronauka za osnovne i srednje škole s područja Varaždinske biskupije održana je u četvrtak 16. ožujka o temi „Svetišta hrvatskog naroda".

1 2 3 8