Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjeronaucna-olimpijada

Susret nadbiskupa Hranića i pobjednika nadbiskupijske vjeronaučne olimpijade

Pobjednici nadbiskupijske vjeronaučne olimpijade: učenici Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku i njihov mentor o. Hrvoje Juko, te učenici OŠ Antuna Mihanovića iz Slavonskog Broda s mentoricom Nadom Golić, susreli su se u utorak 5. travnja u Nadbiskupskom domu u Đakovu s nadbiskupom Đurom Hranićem i predstojnicom Katehetskog ureda Teutom Rezo.

Nadbiskup Uzinić primio pobjednike Vjeronaučne olimpijade

Riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić susreo se u utorak 5. travnja u Velikoj vijećnici Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci s učenicima osnovnih škola, pobjednicima županijskog-nadbiskupijskog natjecanja iz vjeronauka, koje se održalo 15. ožujka o temi: „Sv. Ignacije Loyolski i Družba Isusova“.

U Pazinu održana Vjeronaučna olimpijada

Vjeronaučna olimpijada, natjecanje iz vjeronauka, za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Porečke i Pulske biskupije, U organizaciji Katehetskog ureda Porečke i Pulske biskupije, održano je u utorak, 15. ožujka 2022. u Pazinskom kolegiju - Klasičnoj gimnaziji u Pazinu.

Održano natjecanje iz Vjeronauka u Riječkoj nadbiskupiji

Učenici OŠ „Fran Franković“ i Prve sušačke hrvatske gimnazije pobijedili su na županijskom – nadbiskupijskom natjecanju iz Vjeronauka, održanom u utorak 15. ožujka u OŠ Srdoči s temom „Sv. Ignacije Loyolski i Družba Isusova“, izvijestio je nadbiskupijski Ured za medije.

Vjeronaučno natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Požeške biskupije

U organizaciji Katehetskog ureda Požeške biskupije, Agencije za odgoj i obrazovanje i ureda za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije u prostorima Katoličke osnovne škole i Katoličke gimnazije u Požegi 15. ožujka održano je biskupijsko (međužupanijsko) natjecanje iz vjeronauka učenika osnovne i srednje škole Požeške biskupije.

Vjeronaučna olimpijada za Šibensku biskupiju

OŠ Brodarica pod mentorstvom Rosande Vukičević i Srednja škola Ivana Meštrovića iz Drniša čija je mentorica Veronika Kosor osvojile su prvo mjesto na županijskoj/biskupijskoj razini natjecanja iz Vjeronaučne olimpijade za Šibensku biskupiju održanoj u utorak 15. ožujka u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku.

U Sisku održano Biskupijsko natjecanje iz vjeronauka

OŠ „Antun Klasinc“ iz Lasinje i Gimnazija Sisak pobjednice su biskupijskoga natjecanja iz vjeronauka za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola s područja Sisačke biskupije održanog u utorak 15. ožujka u Osnovnoj školi Braće Ribar u Sisku.

1 2 3 6