Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjeroucitelji

Jesenski susret vjeroučitelja Krčke biskupije

Susret vjeroučitelja, vjeroučiteljica i odgojiteljica u vjeri Krčke biskupije, ujedno Županijsko stručno vijeće za vjeroučitelje, održan je u subotu 24. rujna u Oazi Kraljice mira župe Krk.

Rijeka: Održan prvi radni sastanak voditelja županijskih stručnih vijeća za odgojitelje u vjeri i školske vjeroučitelje

Prvi radni sastanak voditeljica županijskih stručnih vijeća za odgojitelje u vjeri i školske vjeroučitelje u povodu nove školske/pedagoške i pastoralne godine 2022./2023. održan je u Nadbiskupskom domu u Rijeci, 13. rujna, u organizaciji Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije, s ciljem definiranja plana i programa godišnje stručne formacije.

Uručeni mandati vjeroučiteljima Šibenske biskupije

Vjeroučitelji i odgojitelji u vjeri Šibenske biskupije sudjelovali su u nedjelju 4. rujna na misi u katedrali Sv. Jakova koju je slavio šibenski biskup Tomislav Rogić u zajedništvu s trojicom svećenika. Vjeroučitelji i odgojitelji ispovjedili su svoju vjeru te obnovili svoja obećanja.

Održan stručni skup za vjeroučitelje Požeške biskupije

Pred početak nastavne 2022./2023. godine u Domu sv. Augustina u Velikoj, 2. rujna 2022. u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Katehetskog ureda Požeške biskupije održan je stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Požeške biskupije. Tema skupa bila je “Komunikacija kao temelj vjeroučiteljskog poslanja”.

Dan vjeroučitelja Đakovačko-osječke nadbiskupije i stručni skup

Vjeroučitelji osnovnih i srednjih škola Đakovačko-osječke nadbiskupije okupili su se u četvrtak 1. rujna na Danu vjeroučitelja i stručnom skupu u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije i Agencije za odgoj i obrazovanje - Podružnica Osijek u Svetištu Skrovite Gospe Šumanovačke na Šumanovcima.

Katehetski dan Riječke nadbiskupije

Riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predslavio je u subotu 27. kolovoza u katedrali sv. Vida u Rijeci svečanu euharistiju u povodu proslave Katehetskog dana Riječke nadbiskupije.

1 2 3 11