Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjesnik-dakovacko-osjecke-nadbiskupije

Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije za studeni

Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije za mjesec studeni obrađuje različite teme, a urednik doc. dr. Boris Vulić u svom uvodniku donosi ulomke uvodnika prijašnjih urednika - koji su se osvrnuli na timski pastoralni rad, svećeničku podvojenost i ozakonjenje pobačaja.

Rujanski broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Rujanski Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije obrađuje temu „Srditosti“, no na poseban je način istaknuto i imenovanje novoga varaždinskog biskupa, mons. Bože Radoša - svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, kao i poziv na Nadbiskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec u godini 100. obljetnice rođenja biskupa Ćirila Kosa.

Ljetni dvobroj Vjesnika

Ljetni dvobroj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije na 152 stranice donosi članke različite tematike, a urednik doc. dr. Boris Vulić u uvodniku izdvaja ulomke prijašnjih uvodnika o vjernicima laicima, duhovnoj obnovi Crkve, svećeničkoj ispovijedi te o savjesti.

Lipanjski broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije

„Poziv na svetost svih krštenika uključuje i poziv na duhovni oprez spram onoga što se događa u njima samima, neovisno o tome što sami misle da jesu i čime druge hrane da možda jesu“, ističe u svom uvodniku lipanjskog Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije urednik doc. dr. Boris Vulić, a tema broja jest apostolska pobudnica „Gaudete et exultate“.

Vjesnik posvećen Josipovu očinstvu

„Josipovo je očinstvo u svojoj biti svećeničko očinstvo“, ističe doc. dr. Boris Vulić u uvodniku Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije za ožujak na temu „Sveti Josip“.

Siječanjski Vjesnik novoga naziva

Časopis za pastoralnu orijentaciju Đakovačko-osječke nadbiskupije u 2019. godinu i 147. godište ulazi s novim naslovom Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije.