Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vjesnik-dakovacko-osjecke-nadbiskupije

Lipanjski „Vjesnik“ o temi „Bolesničko pomazanje“

„Bolesničko pomazanje, kao sakrament koji donosi Krista, otvara patnju bolesnika – združenu s patnjom čitave Crkve – uskrsnoj radosti, uskrsnom olakšanju i utjesi“, ističe u uvodniku lipanjskog broja Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji obrađuje temu „Bolesničkoga pomazanja“, urednik doc. dr. Boris Vulić. 

Travanjski Vjesnik

Novi Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije za travanj donosi članke različite tematike, a broj otvara uvodnik urednika, doc. dr. Borisa Vulića pod naslovom „O novom Shematizmu“.

Vjesnik za veljaču o Hrvatskoj u Europi

„Europa svoj identitet ni povijesno ni konceptualno ne može pronaći izvan kršćanstva“, istaknuo je urednik Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije doc. dr. Boris Vulić u uvodniku „(Ne)ujedinjena Europa“ koji se nalazi u broju za veljaču o temi „Hrvatska u Europi“.

Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije za studeni

Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije za mjesec studeni obrađuje različite teme, a urednik doc. dr. Boris Vulić u svom uvodniku donosi ulomke uvodnika prijašnjih urednika - koji su se osvrnuli na timski pastoralni rad, svećeničku podvojenost i ozakonjenje pobačaja.

Rujanski broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Rujanski Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije obrađuje temu „Srditosti“, no na poseban je način istaknuto i imenovanje novoga varaždinskog biskupa, mons. Bože Radoša - svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, kao i poziv na Nadbiskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec u godini 100. obljetnice rođenja biskupa Ćirila Kosa.

Ljetni dvobroj Vjesnika

Ljetni dvobroj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije na 152 stranice donosi članke različite tematike, a urednik doc. dr. Boris Vulić u uvodniku izdvaja ulomke prijašnjih uvodnika o vjernicima laicima, duhovnoj obnovi Crkve, svećeničkoj ispovijedi te o savjesti.

Lipanjski broj Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije

„Poziv na svetost svih krštenika uključuje i poziv na duhovni oprez spram onoga što se događa u njima samima, neovisno o tome što sami misle da jesu i čime druge hrane da možda jesu“, ističe u svom uvodniku lipanjskog Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije urednik doc. dr. Boris Vulić, a tema broja jest apostolska pobudnica „Gaudete et exultate“.

1 2