Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vladika-milan-stipic

Vladika Stipić susreo se s gimnazijacima

Na poziv vjeroučitelja i ravnatelja Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima dr. sc. Ivana Peklića, križevački vladika Milan Stipić posjetio je u srijedu 29. studenoga tu križevačku srednju školu i susreo se s učenicima, izvijestio je Ured za medije Križevačke eparhije.

Vladika Stipić pozvao vjernike na predbožićni post

Povodom početka Božićnoga posta u Grkokatoličkoj Crkvi, križevački vladika Milan Stipić, pozvao je vjernike na post i molitvu kako bi dočekali Božić obnovljena duha porukom „Dočekajmo Božić obnovljena duha“, izvijestila je Križevačka eparhija.

Spomen pokojnih u grkokatoličkoj katedrali u Križevcima

U srijedu, 1. studenoga 2023., na blagdan sv. Kume i Damjana i svetkovinu Svih svetih prema rimskom kalendaru, vladika križevački Milan Stipić, zajedno sa svećenicima katedrale, služio je u Katedrali Presvete Trojice u Križevcima svečanu svetu liturgiju u spomen na pokojne za koje se osobito molilo. Posebno se molilo za one za koje nema tko moliti.

Glazbeno društvo „Brody“ iz Ukrajine pohodilo Hrvatsku

Glazbeno društvo „Brody“, iz mjesta Brodya u Ukrajini, pohodilo je od nedjelje 24. do utoraka 26. rujna Split, Križevce i Slavonski Brod gdje su pjevali na svetim liturgijama i održali prigodne koncerte, izvijestila je Križevačka eparhija.

Vladika Stipić pohodio Ukrajinu

Križevački vladika Milan Stipić, u pratnji ravnatelja Caritasa Križevačke eparhije o. Nenada Krajačića, pohodio je od 8. do 13. kolovoza Ukrajinu, izvijestila je 17. kolovoza Križevačka eparhija.

1 2 3 6