Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-dr-davor-vukovic

Osijek: Molitveni susret trećega ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak 3. studenoga, u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“, održan je četvrti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“.

Treći molitveni susret ciklusa "Lectio divina" u Osijeku

Treći molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina održan je 20. listopada u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku, u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II.

Osmi molitveni susret unutar novoga ciklusa „Lectio divina“

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 13. siječnja održan je osmi molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Četvrti molitveni susret unutar novoga ciklusa "Lectio divina"

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u četvrtak, 4. studenoga održan je četvrti molitveno-biblijski susret unutar novoga ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku. Susret je započeo zajedničkom uvodnom molitvom.

Sedamnaesti molitveni susret unutar ciklusa „Lectio divina“ u Osijeku

U pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku u srijedu 23. lipnja održan je u sedamnaesti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina, pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku.

Duhovna obnova za studente laike KBF-a u Đakovu

U studentskoj kapelici Marije Majke Crkve na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu 24. ožujka održana je korizmena duhovna obnova za studente laike na temu „Kršćanstvo i krizne situacije. Kako se postaviti?“, koju je predvodio vlč. izv. prof. dr. sc. Davor Vuković.

Četvrti molitveni susret ciklusa "Lectio divina"

U četvrtak 17. prosinca održan je u pastoralnim prostorima Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku četvrti biblijsko-molitveni susret unutar ciklusa Lectio divina pod vodstvom profesora fundamentalne teologije u Đakovu i sveučilišnog kapelana u Osijeku vlč. dr. Davora Vukovića.