Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-krunoslav-novak

Čestitka predsjednika HBK mons. Puljića za srebrni jubilej HKR-a

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je generalnom tajniku HBK, vršitelju dužnosti ravnatelja Hrvatske katoličke mreže vlč. Krunoslavu Novaku čestitku u povodu proslave 25. obljetnice početka emitiranja programa Hrvatskoga katoličkog radija, koju prenosimo u cijelosti.

Primopredaja službe ravnatelja Hrvatske katoličke mreže

U skladu s odlukom s izvanrednog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije u njezinu sjedištu na Ksaveru u Zagrebu izvršena je 18. veljače primopredaja službe ravnatelja Hrvatske katoličke mreže između srijemskoga biskupa koadjutora Fabijana Svaline i generalnoga tajnika HBK dr. Krunoslava Novaka koji je postao vršitelj dužnosti ravnatelja HKM-a.

Sv. Ivan XXIII.: "Želim biti dobar, uvijek, sa svima!"

Središnje slavlje blagdana Sv. Ivana XXIII., pape, u Dubravi u Zagrebu u ponedjeljak 11. listopada, predvodio je generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije doc. dr. Krunoslav Novak u zajedništvu s više svećenika Remetskog dekanata.

U Prelogu proslavljena župna svetkovina sv. Jakoba

Župa sv. Jakoba ap.st. u Prelogu svečano je proslavila svog nebeskog zaštitnika u nedjelju 25. srpnja, a središnju euharistiju predslavio je generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije vlč. Krunoslav Novak, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Održana komemoracija za žrtve grobišta Pencerica

Na drugu nedjelju mjeseca lipnja pod pokroviteljstvom općine Cestica, 13. lipnja, održana je komemoracija u spomen na žrtve poratnog razdoblja Drugog svjetskog rata poubijane u prvoj polovici mjeseca lipnja na dijelu protuoklopnog rova preostalog nakon povlačenja njemačke vojske. Misu za žrtve predvodio je vlč. dr. Krunoslav Novak, generalni tajnik HBK-a iz Zagreba kao izaslanik varaždinskog biskupa Bože Radoša.

1 2