Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-krunoslav-novak

Nastavak konstruktivnog dijaloga i suradnje Vlade i HBK

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i članovi Vlade održali su u četvrtak, 30. studenoga redoviti sastanak s članovima Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije, u Banskim dvorima u Zagrebu, priopćila je Služba za odnose s javnošću Ureda Predsjednika Vlade.

Počela XIV. akademska godina na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

U ponedjeljak 2. listopada 2023. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS) počela je XIV. akademska godina misom Zaziva Duha Svetoga, svečanim akademskim činom i predstavljanjem sveučilišnih studija studentima prve godine sveučilišnih prijediplomskih i diplomskih studija.

Doc. dr. Novak i asistentica Novoselac održali predavanje o sv. Marku Križevčaninu

„Percepcija sv. Marka Križevčanina u (hrvatskoj) javnosti“ bila je tema predavanja koje su u sklopu dvotjednih dana sv. Marka Križevčanina u križevačkoj župnoj crkvi sv. Ane na blagdan Male Gospe u petak 8. rujna održali generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije i docent na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Krunoslav Novak i asistentica s Odjela za povijest HKS-a Veronika Novoselac.

Govor v. d. ravnatelja Hrvatske katoličke mreže vlč. Krunoslava Novaka povodom proslave 30 godina IKA-e i 25 godina HKR-a

V. d. ravnatelja Hrvatske katoličke mreže, generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije vlč. Krunoslav Novak održao je govor u utorak 18. travnja u dvorani "Vijenac" u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu povodom proslave 30 godina djelovanja Informativne katoličke agencije i 25 godina Hrvatskog katoličkog radija. Govor prenosimo u cijelosti.

Zagreb: Održava se pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike

U organizaciji Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za kler i Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju, 28. veljače i 1. ožujka u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu održava se 10. pastoralno-katehetski kolokvij za svećenike s temom „Svećenik pred izazovima antropološke preobrazbe / Vjera – kultura – komunikacija“.

1 2 3 4