Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-leonardo-sardi

Četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“

U organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije od 5. do 7. srpnja u Pastoralnom centru u Ludbregu održan je četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“.

U tijeku četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“

U Pastoralnom centru u Ludbregu u tijeku je četvrti „Duhovno ljetni susret osoba s invaliditetom“ u organizaciji Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

HBK: Predstavljena poruka uz Dan života

Poruka uz Dan života Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj koju je potpisao predsjednik Vijeća riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predstavljena je u četvrtak 3. veljače 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu.

Ciklus katehetskih susreta „Ljeto s Isusom“ započeo temom „Abrahamova vjera“

Novi ciklus katehetskih susreta osoba s invaliditetom i njihovih prijatelja pod nazivom „Ljeto s Isusom 2021.“ započeo je susretom koji je održan u srijedu 23. lipnja u prostoru Caritasove pučke kuhinje u Varaždinu. Voditeljica prvog susreta u ovome ciklusu bila je gospođa Anika Sačić, članica Povjerenstva za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije.

Osnovano Povjerenstvo Zagrebačke crkvene pokrajine za osobe s invaliditetom

Prva sjednica novoga Povjerenstva Zagrebačke crkvene pokrajine za osobe s invaliditetom održana je 14. travnja u dvorani Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu. Predsjedao joj je pokrovitelj Povjerenstva umirovljeni varaždinski biskup Josip Mrzljak, a vodio imenovani predsjednik vlč. Leonardo Šardi.