Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-petar-mlakar

Imenovan novi Odbor Kursilja Varaždinske biskupije

Sastanak Kursilja Varaždinske biskupije održan je u srijedu 1. ožujka u Župi sv. Nikole u Varaždinu. Prisutan je bio i varaždinski biskup Bože Radoš, koji je tom prilikom potvrdio izmjenu Statuta i imenovao odgovorne osobe u novom Odboru Kursilja.

Počele mjesečne duhovne obnove u Ludbregu

„Krv Kristova i naša savjest“ bila je tema duhovne obnove prve nedjelje u mjesecu koja se održala u nedjelju 5. veljače u Župi Presvetoga Trojstva u Ludbregu. Voditelj duhovne obnove bio je vlč. Petar Mlakar, župnik in solidum u Ludbregu, a misu je predvodio vlč. Kristijan Stojko, također župnik in solidum.

Mladi Varaždinske biskupije hodočastili u Ludbreg

U okviru Dana ludbreške Svete nedjelje, u subotu 27. kolovoza, u Ludbreg su hodočastili mladi Varaždinske biskupije, a ujedno je održan i tradicionalni 26. po redu festival „Duga“, izvijestio je biskupijski Ured za pastoral u medijima.

Zagreb: Misa zahvalnica NKG-a na završetku nastavne godine

U dvorištu Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu okupili su se u petak 17. lipnja učenici i djelatnici na zahvalnom misnom slavlju povodom završetka nastavne godine. Slavlje je predvodio sjemenišni i školski duhovnik u odlasku vlč. Petar Mlakar.

Sjemeništarci i odgojitelji hodočastili u Savski Nart

Na treću korizmenu nedjelju, 20. ožujka, sjemeništarci i odgojitelji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu hodočastili su u Župu Uznesenja Blažene Djevice Marije u Savski Nart, rodnu župu sjemeništarca maturanta Marka Pratljačića.

1 2