Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vojni-ordinarijat-u-bih

Mons. Vukšić blagoslovio novu sakristiju u vojnoj kapelici u Čapljini

Vrhbosanski nadbiskup i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini mons. Tomo Vukšić predslavio je u četvrtak 15. lipnja 2023. misu u kapeli sv. Mihovila u vojarni „Božan Šimović“ u Čapljini te blagoslovio novu sakristiju i ispovjedaonicu, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Održan 43. redovni susret vojnih kapelana u BiH

Redovni susret svećenika koji djeluju kao vojni dušobrižnici u Vojnom ordinarijatu u Bosni i Hercegovini, 43. po redu, održan je u srijedu 14. lipnja 2023. u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Tarčinu u BiH, objavila je Katolička tiskovna agencija.

Drugi dan 63. Međunarodnoga vojnog hodočašća u Lurdu

Drugog dana 63. Međunarodnog vojnog hodočašća, u subotu 13. svibnja 2023., u Lurdu, hodočasnici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine slavili su misu u bazilici sv. Pija X i sudjelovali u marijanskoj procesiji sa svijećama.

Božićna duhovna obnova za pripadnike OS-a BiH

U sjemenišnoj crkvi Sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu, koja služi i za duhovne potrebe vjernika Vojnog ordinarijata u BiH (VOBiH), upriličena je 14. prosinca božićna duhovna obnova i ispovijed vojnika Oružanih snaga BiH i djelatnika Ministarstva obrane BiH, prenosi nedjelja.ba.

42. susret vojnih kapelana u BiH

U vojarni „Mato Lučić Maturica“ i kapeli Sv. Martina u Kiseljaku u utorak 15. studenog upriličen je 42. susret vojnih kapelana Vojnog ordinarijata u Bosni i Hercegovini, izvijestio je portal Nedjelja.ba.