Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vrhbosanski-nadbiskup

Vodice: 13. dani kulturne baštine Hrvata Bosne i Hercegovine

Nakon dvije godine stanke a u ozračju početka došašća i pohoda vrhbosanskog nadbiskupa Tome Vukšića i Borjane Krišto uime Hrvatskog narodnog sabora BiH održani su „13. dani kulturne baštine Hrvata Bosne i Hercegovine Šibensko-kninske županije“.

Započelo 85. redovito zasjedanje BK BiH u Sarajevu

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine u petak 4. studenog u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu započela je svoje 85. redovito zasjedanje pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića, izvijestila je KTA.

85. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH

Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine održat će 85. redovito zasjedanje u petak, 4. i subotu, 5. studenog s početkom u 9 sati u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu (ulica Josipa Stadlera 13), najavila je KTA.

Obilježen Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu i prigodnom akademijom u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, 18. listopada obilježen je Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta (KBF) Univerziteta u Sarajevu koji je za svog zaštitnika uzeo sv. Luku evanđelistu.

1 2 3 7