Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vukovar

Šalatski sjemeništarci i odgojitelji hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju

Sjemeništarci i odgojitelji Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu su od petka 17. do nedjelje 19. studenoga 2023. hodočastili u Đakovačko-osječku nadbiskupiju, te se uključili u obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara koje je Đakovačko-osječka nadbiskupija 24. godinu zaredom organizirala u okviru Nadbiskupijskog spomen-hodočašća u Vukovar 18. studenoga.

London: Dan sjećanja i duhovna obnova u Hrvatskoj katoličkoj misiji

Dan sjećanja u spomen na žrtvu Vukovara, Škabrnje i drugih mjesta stradanja u Domovinskom ratu Hrvatska katolička misija u Londonu obilježila je u nedjelju, 12. studenog misom koju je predvodio voditelj misije i delegat Hrvatske inozemne pastve za Zapadnu Europu fra Ljubomir Šimunović u suslavlju s p. Ikom Mandurićem, DI, izvijestila je Hrvatska katolička misija u Londonu.

U Vukovaru identificirano pet osoba nestalih u Domovinskom ratu

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja 2. lipnja 2023. u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru identificirano je pet osoba nestalih u Domovinskom ratu, čiji su posmrtni ostaci pronađeni i ekshumirani u veljači iz masovne grobnice u Šarviz Doli u blizini Vukovara.

Dvodnevno studijsko putovanje u Vukovar u organizaciji Hrvatskog Caritasa

Dvodnevno studijsko putovanje u Vukovar koje je za svoje djelatnike i djelatnike nad/biskupijskih Caritasa – kojima su se pridružili i djelatnici ustanova Hrvatske biskupske konferencije - organizirao Hrvatski Caritas završeno je u petak 2. lipnja, izvijestio je Hrvatski Caritas.

1 2 3 12