Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarska-nadbiskupija

Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije za stradale od potresa u Sisačkoj biskupiji

Tradicionalna Korizmena akcija Zadarske nadbiskupije ove godine namijenjena je za pomoć nastradalima od potresa na području Sisačke biskupije. Tim povodom zadarski nadbiskup Želimir Puljić poslao je Pismo župnicima, osnovnim i srednjim školama te gradovima i općinama u Zadarskoj nadbiskupiji, u kojem ih potiče na sudjelovanje u Korizmenoj akciji.

U Zadru se radi veliki mural sa znakom projekta "72 sata bez kompromisa"

Organizacijski tim volonterske akcije "72 sata bez kompromisa" za Zadarsku nadbiskupiju pokretači su jedinstvene inicijative u promicanju toga projekta u javnosti. Zadarski mladi iz organizacije "72 sata" inicijatori su crtanja velikog murala s logotipom i porukom toga projekta na pročelju stambene zgrade u ulici Stjepana Radića u Zadru. Autor murala čije je stvaranje u tijeku je umjetnik Jure Lisak, poznati zadarski muralist.

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić i Ksenija Abramović potpisali ugovor o otvaranju Laudato TV centra u Zadru

Nadbiskup Želimir Puljić u ime Zadarske nadbiskupije i Ksenija Abramović, direktorica Laudato televizije (LTV), potpisali su Ugovor o suradnji između Zadarske nadbiskupije i LTV-a, s ciljem otvaranja Laudato TV centra u Zadru koji će se nalaziti u prostoru Nadbiskupskog sjemeništa "Zmajević" u Zadru. Ugovor je potpisan u petak, 2. listopada u Salonu Nadbiskupskog doma u Zadru.

1 2 3 5