Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarska-nadbiskupija

OŠ Smiljevac i Klasična gimnazija Ivan Pavao II. pobjednici Vjeronaučne olimpijade u Zadru

Učenici Osnovne škole Smiljevac iz Zadra s osvojenih 58,75 bodova i učenici Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar s istim brojem bodova, 58, 75, pobjednici su Vjeronaučne olimpijade u Zadarskoj nadbiskupiji. Natjecanje iz vjeronauka s ovogodišnjom temom „Naša draga svetišta“ održano je u četvrtak, 16. ožujka u prostorima Klasične gimnazije Ivan Pavao II. Zadar.

Korizmeno hodočašće vjernika Zadarske nadbiskupije na Molat

Korizmeno hodočašće Zadarske nadbiskupije na Molat pod geslom „U ljubavi sjedinjeni“ predvodio je u subotu 11. ožujka zadarski nadbiskup Milan Zgrablić povodom 80. godišnjice smrti s. Agneze Petroša i u spomen na 16 Slugu Božjih Zadarske nadbiskupije za koje je počeo proces kauze, izvijestila je Zadarska nadbiskupija.

Nadbiskup Zgrablić o Korizmenom hodočašću Zadarske nadbiskupije na Molat

Zadarski nadbiskup Milan Zgrablić u emisiji Aktualno HKR-a u petak, 3. ožujka predstavio je Korizmeno hodočašće Zadarske nadbiskupije na otok Molat koje nadbiskup Zgrablić i predvodi, a održava se u subotu, 11. ožujka povodom 80. godišnjice smrti s. Agneze Petroša, redovnice rodom s Molata.

Susret ministranata Zadarske nadbiskupije

Dvodnevni susret ministranata Zadarske nadbiskupije koji je okupio ministrante iz raznih župa, završen je u nedjelju 22. siječnja u Nadbiskupskom sjemeništu "Zmajević" u Zadru.

1 2 3 11