Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarska-nadbiskupija

Mons. Batelja o aktualnosti iskaza bl. Alojzija Stepinca po zapisima biskupa Nežića

Mons. dr. sc. Juraj Batelja, generalni postulator za kauze beatifikacije i kanonizacije Zagrebačke nadbiskupije, tijekom svoga izlaganja na rekolekciji zadarskog prezbiterija u srijedu 18. svibnja u sjemeništu Zmajević u Zadru, aktualizirao je neke autentične iskaze bl. Alojzija Stepinca temeljem zapisa nekadašnjeg porečkog i pulskog biskupa Dragutina Nežića.

Kardinal Puljić uputio čestitku mons. Milanu Zgrabliću

Nadbiskup metropolit vrhbosanski u miru kardinal Vinko Puljić uputio je u četvrtak 7. travnja 2022. čestitku imenovanom nadbiskupu koadjutoru Zadarske nadbiskupije mons. Milanu Zgrabliću. Čestitku kardinala Puljića, koji je bio duhovnik mons. Zgrabliću u vrijeme njegova boravka i školovanja u Nadbiskupskom sjemeništu „Zmajević“ u Zadru, prenosimo u cijelosti.

Čestitka nadbiskupa Kutleše mons. Milanu Zgrabliću

Na svečanosti objave imenovanja mons. Milana Zgrablića zadarskim nadbiskupom koadjutorom u četvrtak 7. travnja 2022. u Biskupskom ordinarijatu u Poreču apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije nadbiskup Dražen Kutleša uputio je čestitku novoimenovanom nadbiskupu koju prenosimo u cijelosti.

Zadarski nadbiskup Puljić ostaje na službi najmanje do Božića

Na konferenciji za novinare u Zadru na kojoj je u četvrtak 7. travnja objavljeno imenovanje mons. Milana Zgrablića zadarskim nadbiskupom koadjutorom, mons. Želimir Puljić izvijestio je da će na službi zadarskog nadbiskupa ostati najmanje do Božića.

1 2 3 7