Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zadarska-nadbiskupija

U Zadru se radi veliki mural sa znakom projekta "72 sata bez kompromisa"

Organizacijski tim volonterske akcije "72 sata bez kompromisa" za Zadarsku nadbiskupiju pokretači su jedinstvene inicijative u promicanju toga projekta u javnosti. Zadarski mladi iz organizacije "72 sata" inicijatori su crtanja velikog murala s logotipom i porukom toga projekta na pročelju stambene zgrade u ulici Stjepana Radića u Zadru. Autor murala čije je stvaranje u tijeku je umjetnik Jure Lisak, poznati zadarski muralist.

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić i Ksenija Abramović potpisali ugovor o otvaranju Laudato TV centra u Zadru

Nadbiskup Želimir Puljić u ime Zadarske nadbiskupije i Ksenija Abramović, direktorica Laudato televizije (LTV), potpisali su Ugovor o suradnji između Zadarske nadbiskupije i LTV-a, s ciljem otvaranja Laudato TV centra u Zadru koji će se nalaziti u prostoru Nadbiskupskog sjemeništa "Zmajević" u Zadru. Ugovor je potpisan u petak, 2. listopada u Salonu Nadbiskupskog doma u Zadru.

Nadbiskup Želimir Puljić imenovao Povjerenstvo za zaštitu maloljetnika Zadarske nadbiskupije

Temeljem odredbe pape Franje u Apostolskom pismu u obliku motu proprija Vos estis lux mundi, čl. 2, § 1, a u skladu sa Smjernicama Hrvatske biskupske konferencije, zadarski nadbiskup Želimir Puljić imenovao je psihologinju Anu Uraniju nadbiskupijskom povjerenicom za zaštitu maloljetnika i ranjivih osoba, te za suradnika Povjerenstva Mladena Klanca, voditelja Obiteljskog savjetovališta.

1 2 3 4