Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagrebacka-nadbiskupija

Mladi pomažu bez kompromisa

I ove godine Caritas Zagrebačke nadbiskupije omogućio je volonterima projekta "72 sata bez kompromisa" da bolje upoznaju njegov rad kroz sedam akcija provedenih na dobrobit njegovih korisnika. Tako je od 15. do 16. listopada u ovom nadbiskupijskom Caritasu volontiralo 59 volontera, koji su oduševljeno i s velikom radošću darovali ukupno 1.074 radnih sati, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Zagrebački biskupi predvode hodočašće Majci Božjoj Bistričkoj

Vjernici hodočasnici grada Zagreba u zajedništvu sa zagrebačkim pomoćnim biskupima te svećenicima krenuli su u subotu 18. rujna na 290. Zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba koje održava pod geslom „Dom nam čuvaj, Božja Mati!“, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Preminuo vlč. mr. Stjepan Petika

Župnik Župe sv. Petra i Pavla u Zagrebu – Bešići i sudac Međubiskupijskog suda prvoga stupnja u Zagrebu vlč. mr. Stjepan Petika preminuo je u subotu 3. srpnja, u 50. godini života i 25. godini svećeništva.

Mlada misa vlč. Višeslava Foretića

Uz geslo "Abba, Oče, tebi je sve moguće" (Mk 14,36) svećenik Zagrebačke nadbiskupije Višeslav Foretić predslavio je mladu misu u Župi sv. Martina biskupa u Dugom Selu u nedjelju 4. srpnja.

Preminuo vlč. Slavko Šagud

Umirovljeni svećenik Zagrebačke nadbiskupije vlč. Slavko Šagud preminuo je u utorak 29. lipnja, u Svećeničkom domu sv. Josipa u Zagrebu, u 90. godini života i 62. godini svećeništva.

1 2 3 9