Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagrebacka-zupanija

Jačanje majki i djece kroz projekt „Mala škola odvažnosti“

U okviru projekta pod nazivom »Mala škola odvažnosti«, provedenog tijekom 2020. godine u Caritasovoj Kući za žrtve obiteljskog nasilja, održano je ukupno osam radionica - četiri za majke, a četiri za djecu - u cilju jačanja roditeljskih kompetencija i psihosocijalne prevencije kod djece.

COVID-19: Nove epidemiološke mjere za Zagrebačku i Virovitičko-podravsku županiju

Na prijedlog stožera civilne zaštite Zagrebačke te Virovitičko-podravske županije, 11. rujna je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske u petak 11. rujna donio odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za navedena područja, prenosi koronavirus.hr - službena stranica Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Ekshumirani posmrtni ostaci najmanje 130 osoba u Općini Brdovec

Tijekom protekla dva tjedna, od 4. do 15. svibnja, Ministarstvo hrvatskih branitelja, temeljem Zakona o istraživanju, uređenju i održavanju vojnih groblja, groblja žrtava Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja, provelo je ekshumaciju posmrtnih ostataka iz pronađene masovne grobnice na lokaciji Prudnice u Općini Brdovec u Zagrebačkoj županiji, prenosi u petak 15. svibnja Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske na svojim internetskim stranicama.