Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagrebacki-pomocni-biskup

Održan križni put na Bliznecu

U organizaciji Župe Sv. Petra i Pavla Zagreb - Bešići, na Veliki petak, 29. ožujka slavljena je pobožnost križnog puta za osobe s invaliditetom i vjernike grada Zagreba.

Održana sjednica Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija

Sjednica Odbora za sredstva društvenih komunikacija Hrvatske biskupske konferencije, pod predsjedanjem predsjednika Odbora zagrebačkog pomoćnog biskupa Mije Gorskoga, održana je u četvrtak 21. ožujka u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured HBK.

Biskup Gorski krstio osmo dijete obitelji Srzić

Zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski predvodio je misno slavlje u nedjelju 17. ožujka u Župi sv. Ivana Krstitelja u Ivanjoj Reki tijekom kojeg je krstio Katarinu, osmo dijete obitelji Ivane i Ante Srzića, objavljeno je na stranici Zagrebačke nadbiskupije.

Održan korizmeni susret hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je u petak, 15. ožujka 2024. u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca pobožnost križnoga puta, a potom i euharistijsko slavlje prigodom korizmenog susreta hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 14