Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvala

Zahvala djelatnika Katoličke osnovne škole u Šibeniku imenovanom dubrovačkom biskupu

Zadnjeg nastavnog dana prvog obrazovnog razdoblja, u četvrtak 23. prosinca, djelatnici šibenske Katoličke osnovne škole zahvalili su na višegodišnjoj suradnji i skrbi za našu školu dosadašnjem ravnatelju Katoličkog školskog centra (KŠC) i predstojniku Ureda za katoličke škole naše biskupije - imenovanom dubrovačkom biskupu mons. Roku Glasnoviću.

Papa Franjo zahvalio kardinalu Puljiću na podršci

Papa Franjo poslao je pismo vrhbosanskom nadbiskupu Vinku kard. Puljiću u kojemu zahvaljuje za riječi podrške i molitve tijekom liječenja Svetog Oca u rimskoj bolnici „Gemelli“, izvijestila je u srijedu 18. kolovoza Vrhbosanska nadbiskupija.

Papa zahvalio bolnici Gemelli

Nakon izlaska iz bolnice Gemelli prošli tjedan, papa Franjo zahvalio je zdravstvenom osoblju koje mu je pomoglo u oporavku, prenosi Vatican News.

U Sisak stigla nova vrijedna donacija Caritasa Sambotelske biskupije

Caritas Sisačke biskupije primio je u četvrtak 4. veljače još jednu vrijednu donaciju prijateljskog Caritasa Sambotelske biskupije. Riječ je o građevinskom materijalu, prehrambenim i higijenskim potrepštinama te igračkama za djecu. Donacija je dopremljena u Caritasov distributivni centar u Sisku.

Zahvala kardinala Puljića vjernicima Vrhbosanske nadbiskupije

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je u ponedjeljak 18. siječnja video poruku zahvale vjernicima Vrhbosanske nadbiskupije koji su prikupili 180.000 eura pomoći namijenjene područjima pogođenim razornim potresom u Glini, Petrinji i Sisku.

1 2