Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zahvalno-hodocasce

Varaždin: Misa zahvalnica za biskupijsko hodočašće u Rim

Mons. Bože Radoš, varaždinski biskup, predslavio je u nedjelju 30. listopada u varaždinskoj katedrali svetu misu zahvalnicu za biskupijsko hodočašće u Rim prigodom 25. obljetnice osnivanja i uspostave Varaždinske biskupije. Uz biskupa suslavilo je desetak svećenika hodočasnika.

Vjernici Varaždinske biskupije na zahvalnom hodočašću u Rim

Petstotinjak hodočasnika iz Varaždinske biskupije sudjeluju na zahvalnom hodočašću u Rim prigodom 25. obljetnice uspostave Varaždinske biskupije. U srijedu, 19. listopada sudjelovali su na općoj audijenciji pape Franje koji ih je pozdravio s osobitom radošću.

Zahvalno hodočašće Marijinih legionara u Ilači

Šesnaesto tradicionalno zahvalno hodočašće Marijinih legionara, koje je okupilo oko 700 legionara iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, održano je u subotu 24. rujna u najistočnijem hrvatskom marijanskom svetištu u Ilači.

Zahvalno hodočašće Župe Stupnik - Lučko u Rim

Nakon što su 30. kolovoza svečano proslavili 250. obljetnicu dovršetka gradnje i blagoslova župne crkve Sv. Ivana Nepomuka, više od stotinu župljana Župe Stupnik - Lučko predvođeno župnikom Dubravkom Škrlinom Hrenom hodočastilo je od 31. kolovoza do 5. rujna u Rim. 

1 2