Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zajednicko-zasjedanje

Priopćenje s 25. zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

Članovi Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održali su svoje XXV. godišnje zajedničko zasjedanje, 23. siječnja 2023., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Priopćenje s XXIV. redovitoga godišnjeg zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije održali su 15. veljače 2022. godine u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara svoje XXIV. redovito godišnje zajedničko zasjedanje, s kojeg su uputili priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Pozdrav mons. Želimira Puljića na zajedničkom zasjedanju BK BiH i HBK

Predsjednik HBK mons. Želimir Puljić, zadarski nadbiskup uputio je pozdrav na početku XXIV. redovitoga godišnjeg zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije BiH i Hrvatske biskupske konferencije u utorak, 15. veljače 2022. u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara koji prenosimo u cijelosti.

Uvodni pozdrav nadbiskupa Vukšića na zajedničkom zasjedanju BK BiH i HBK

Dopredsjednik BK BiH mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH uputio je pozdrav na početku 24. redovitog godišnjeg zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije BiH i Hrvatske biskupske konferencije u utorak 15. veljače 2022. u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara, koji prenosimo u cijelosti.

Počelo 24. zajedničko zasjedanje BK BiH i HBK

U duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara u utorak, 15. veljače počelo je 24. redovito godišnje zajedničko zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, izvijestila je KTA.

1 2