Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zajednicko-zasjedanje

Priopćenje s XXVI. zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK-a

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, 13. ožujka 2024. u biblioteci Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu održali su svoje 26. redovito zasjedanje pod predsjedanjem predsjednika BK BiH vrhbosanskog nadbiskupa metropolita i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića i predsjednika HBK zagrebačkog nadbiskupa metropolita Dražena Kutleše.

U Sarajevu počelo XXVI. redovno godišnje zajedničko zasjedanje BK BiH i HBK

Zajedničko zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije, 26. u nizu, počelo je u jutarnjim satima u srijedu, 13. ožujka u biblioteci Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu pod predsjedanjem predsjednika BK BiH nadbiskupa Tome Vukšića i predsjednika HBK nadbiskupa Dražena Kutleše, izvijestila je KTA.

Priopćenje s 25. zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

Članovi Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine održali su svoje XXV. godišnje zajedničko zasjedanje, 23. siječnja 2023., u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Priopćenje s XXIV. redovitoga godišnjeg zajedničkog zasjedanja BK BiH i HBK

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine i Hrvatske biskupske konferencije održali su 15. veljače 2022. godine u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara svoje XXIV. redovito godišnje zajedničko zasjedanje, s kojeg su uputili priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Pozdrav mons. Želimira Puljića na zajedničkom zasjedanju BK BiH i HBK

Predsjednik HBK mons. Želimir Puljić, zadarski nadbiskup uputio je pozdrav na početku XXIV. redovitoga godišnjeg zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije BiH i Hrvatske biskupske konferencije u utorak, 15. veljače 2022. u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara koji prenosimo u cijelosti.

Uvodni pozdrav nadbiskupa Vukšića na zajedničkom zasjedanju BK BiH i HBK

Dopredsjednik BK BiH mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH uputio je pozdrav na početku 24. redovitog godišnjeg zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije BiH i Hrvatske biskupske konferencije u utorak 15. veljače 2022. u duhovno-pastoralnom centru „Emaus“ u Bijelom Polju (Potoci) pokraj Mostara, koji prenosimo u cijelosti.

1 2