Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zborovi

Treći susret zborova Vukovarskog dekanata

U povodu proslave spomendana sv. Cecilije, u subotu, 25. studenoga u župnoj crkvi Sv. Jakova apostola u Ilači održan je treći susret zborova Vukovarskog dekanata, koji je okupio oko 150 sudionika, objavio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Ekumenski susret zborova u Zemunu

U Zemunu je u nedjelju 22. listopada održan dvanaesti ekumenski susret zborova crkvenog pjevanja na kojemu je sudjelovalo sedam zborova koji pripadaju različitim kršćanskim zajednicama.

Drugi susret zborova Vukovarskog dekanata

U povodu proslave spomendana sv. Cecilije, u subotu, 26. studenoga u župnoj crkvi Sv. Ivana Kapistrana u Iloku održan je drugi susret zborova Vukovarskog dekanata, koji je okupio oko 130 sudionika.

Hodočašće konkatedralnih zborova u schönstattsko Svetište

Pred blagdan sv. Cecilije, u subotu, 19. studenoga, sedamdesetak članova zborova sa svojim voditeljima konkatedralne Župe sv. Petra i Pavla u Osijeku hodočastili su u schönstattsko Svetište Majke Triput Divne u Ivanovce koje se nalazi na području Župe Snježne Gospe u Harkanovcima.

Ekumenski susret zborova u Zemunu

Jedanaesti ekumenski susret zborova crkvenog pjevanja održan je u nedjelju 16. listopada u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Zemunu.

Održan susret župnih zborova Sisačke biskupije

Susret predstavnika župnih zborova Sisačke biskupije, a ususret nadolazećem blagdanu sv. Cecilije, zaštitnice glazbenika, održan je u subotu, 20. studenoga u bazilici Sv. Kvirina u Sisku.

Proslava spomendana sv. Cecilije u kapelici Marije Majke Crkve

Na uočnicu spomendana sv. Cecilije, zaštitnice crkvene glazbe, 21. studenoga članovi Mješovitog katedralnog zbora, Zbora bogoslova đakovačkog Sjemeništa i Studentskog zbora đakovačkog KBF-a, sa svojim voditeljem mo. Ivanom Andrićem okupili su se u kapelici Marije Majke Crkve KBF-a u Đakovu, kako bi misnim slavljem proslavili spomendan svoje zaštitnice.

1 2