Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zdravlje

Pravo božićno drvce može popraviti vaše zdravlje

Umjetna božićna drvca, izumljena 1950-ih i 1960-ih, postala su popularna zbog svoje praktičnosti i dugovječnosti, ali ne nude iste prednosti za mentalno zdravlje kao provođenje vremena uz pravu božićnu jelku, prema studijama koje je prenio CNN, javlja Hina u petak 17. prosinca.

VIDEO Predstavljene teme zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije

Povodom završetka 63. plenarnog zasjedanja Hrvatske biskupske konferencije u emisiji Aktualno Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 21. listopada radove zasjedanja predstavili su predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić i generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije doc. dr. Krunoslav Novak.

Rijeka: Teološko-pastoralni seminar za svećenike i redovnike

Pandemija Covid-19 zasigurno je bila jedan od razloga koji je utjecao na izbor teme Teološko-pastoralnog seminara za svećenike i redovnike Riječke metropolije. Seminar pod naslovom „Briga za zdravlje i kvaliteta života kao teološko-pastoralni imperativ“ održan je 28. rujna u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci u organizaciji Visoke bogoslovne škole.

Vjernici kršćanskih Crkava zagrebačkog područja zajedno u molitvi za očuvanje planeta Zemlje i zdravlja ljudi

U povodu završetka „Vremena stvorenoga“ Povjerenstvo Zagrebačke nadbiskupije za ekumenizam i dijalog i Udruga za očuvanje planeta „I stvori Bog zemlju“ organiziraju „Ekumenski glazbeno-molitveni susret za očuvanje planeta Zemlje i zdravlja ljudi“. Susret će se održati u subotu 3. listopada u 19.15 sati, na otvorenom prostoru uz crkvu u Remetama.

1 2