Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-gospe-brze-pomoci

Spomen sv. Anđele Merici u Slavonskom Brodu

Spomen sv. Anđele Merici svečano je proslavljen u petak 27. siječnja u Župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu u kojoj 66 godina djeluju uršulinke, čiju je Družbu osnovala upravo sv. Anđela 1535. godine.

Duhovna obnova u pripravi za svetkovinu Gospe Brze Pomoći

Trodnevna duhovna obnova u pripravi za proslavu svetkovine Gospe Brze Pomoći crkvenog goda istoimene Župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu započela je u četvrtak 5.  siječnja večernjim misnim slavljem koje je predvodio fra Ivan Crnković, ravnatelj klasične gimnazije Fra Marijana Lanosovića.

Dan hrvatskih branitelja u Slavonskom Brodu

Program Dana hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije započeo je u petak 16. rujna misnom za sve umrle, poginule i nestale hrvatske branitelje u kapeli Sv. Ane u Tvrđavi u Slavonskom Brodu.

Marijanski zavjet za Domovinu u Slavonskom Brodu

Dvadesetak sudionika 8. zavjetnog hodočašća Marijanski zavjet za Domovinu zajedno s o. Zdravkom Kneževićem, isusovcem na službi u Osijeku, stiglo je u petak 17. lipnja navečer u Slavonski Brod.

Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove u Slavonskom Brodu

Vlč. Anđelko Cindori predvodio je u četvrtak 16. lipnja slavlje svetkovine Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelova na području Župe Gospe Brze Pomoći, u povezanosti župne franjevačke crkve Presvetog Trojstva te grkokatoličke Župe Uzvišenja Svetoga Križa u Slavonskom Brodu.

1 2 3 4