Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-presvetog-trojstva

U Klenovniku predstavljena knjiga „Oteto zaboravu. Sjevernohrvatske putositnice“

Knjiga „Oteto zaboravu. Sjevernohrvatske putositnice“, novinarsko-publicistička monografija o životu, profanim i sakralnim građevinama, raznolikim običajima i legendama, burnoj prošlosti i zabrinjavajućoj sadašnjosti istoka, juga i sjeverozapada Varaždinske županije, televizijskog novinara Martina Lukevečkog, predstavljena je u petak 2. veljače 2024. u prostorijama DVD-a „Klenovnik“.

Krašić: Treći dan devetnice uoči Stepinčeva

Euharistijsko slavlje trećega dana devetnice uoči blagdana bl. Alojzija Stepinca, u subotu 3. veljače 2024. godine u krašićkoj Župi Presvetoga Trojstva, predvodio je župnik Župe sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu i rektor istoimene bazilike fra Ivan Marija Lotar.

Don Damir Stojić predvodio duhovnu obnovu u Ludbregu

U ciklusu duhovnih obnova prve nedjelje u mjesecu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu u nedjelju, 5. studenog, održana je duhovna obnova koju je predvodio vojni kapelan na Hrvatskome vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ don Damir Stojić, izvijestila je ludbreška župa.

Homilija mons. Batelje na misi prigodom 25. obljetnice beatifikacije kardinala Stepinca

Homiliju generalnog postulatora za kauze beatifikacije i kanonizacije Zagrebačke nadbiskupije mons. Jurja Batelja na misi koju je u nedjelju 1. listopada 2023. u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Krašiću, predslavio apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua prigodom 25. obljetnice beatifikacije Alojzija Stepinca, prenosimo u cijelosti.

1 2 3 5