Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-sv-josipa-radnika

Kandidati za doživotne zavjete posjetili Belišće

Trinaest mladih bogoslova, pod vodstvom fra Mateja Jovanovca, pohodilo je u subotu i nedjelju, 12. i 13. kolovoza, u sklopu priprema za svečane zavjete župu i samostan sv. Josipa Radnika u Belišću.

Prvi dan trodnevnice uoči blagdana sv. Ane u Bistrincima

Euharistijsko slavlje u nedjelju 23. srpnja, prvoga dana trodnevne priprave za proslavu blagdana sv. Ane u Bistrincima u Župi sv. Josipa Radnika u Belišću, predvodio je upravitelj krašićke Župe Presvetog Trojstva vlč. Ivan Vučak.

Sisak: Susret Zagrebačkog područnog bratstva OFS-a

Sjeverozapadnohrvatsko (zagrebačko) područno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) bl. Alojzija Stepinca, u kojem je i mjesno bratstvo sv. Josipa Radnika u Sisku, hodočastilo je u subotu 20. svibnja u Sisak i Petrinju gdje je održan područni bratski susret.

Crkveni god u osječkoj Župi sv. Josipa Radnika

Župna zajednica sv. Josipa Radnika u Osijeku proslavila je u ponedjeljak 1. svibnja svetkovinu zaštitnika župe. Središnje misno slavlje predvodio je vlč. Nikola Klemen, župni vikar osječke Župe Preslavnoga Imena Marijina.

Blagoslovom žita počela proslava Dužijance

Dužijanca – žetvena svečanost bunjevačkih Hrvata koju organizira Udruga bunjevačkih Hrvata „Dužijanca“ s mjesnom Crkvom počela je u utorak 25. travnja 2023. blagoslovom žita u Đurđinu.

1 2 3 4