Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-svih-svetih

Proslavljen Međunarodni dan života u đakovačkoj katedrali

Misno slavlje na Međunarodni dan života u nedjelju, 4. veljače 2024. predvodio je u đakovačkoj katedrali umirovljeni profesor pastoralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu dr. sc. Pero Aračić, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održana Večer sjećanja na Ivana Pavla II. u Đakovu

U povodu 20. obljetnice pohoda pape Ivana Pavla II. u Đakovo, u utorak, 28. studenog 2023., novinar Hrvatskog katoličkog radija Domagoj Pejić održao je Večer sjećanja na Ivana Pavla II. u Župi Svih svetih u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Đakovo: Misa zahvale za beatifikaciju kardinala Stepinca

Misa zahvale za beatifikaciju kardinala Alojzija Stepinca, čija se 25. obljetnica obilježila u rujnu 2023. godine, slavljena je u nedjelju, 29. listopada 2023. u katedrali sv. Petra u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Na Misijsku nedjelju u Blatu predstavljen novi đakon

Misijska nedjelja proslavljena je 22. listopada 2023. u Župi Svih svetih u Blatu na Korčuli, a tom prigodom župljanima je predstavljen đakon Ivan Galjuf koji će u njihovoj župi kimati đakonski praktikum.

Sesvete: Misnim slavljem započelo hodočašće mladih u Mariju Bistricu

Hodočašće mladih Zagrebačke nadbiskupije, koje se ove godine održava 9. i 10. rujna pod geslom „Od koljena do koljena dobrota je njegova“ (Lk 1, 50), započelo je misnim slavljem koje je u pastoralnom centru Župe Svih svetih u Sesvetama predvodio nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih vlč. Filip Šešek, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

1 2 3 4