Budi dio naše mreže
Izbornik

Redovništvo (HRK)

Svijećnica – Dan posvećenog života u Požegi

Na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu, 2. veljače redovnici i redovnice koji djeluju na području Požeške biskupije okupili su se u Požegi na proslavu Dana posvećenog života.

Imotski: Proslavljen Dan posvećenog života

Franjevci imotskoga samostanskog okružja, postulanti i časne sestre koje žive u Imotskom na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu svečano su proslavili Dan posvećenog života euharistijskim slavljem u četvrtak 2. veljače u crkvi sv. Frane u Imotskom.

Argumenti HKR-a o posvećenom životu

Zašto je blagdan Svijećnice odabran kao Dan osoba posvećenog života? Kako prepoznati da se radi o duhovnom pozivu? Koliko se promijenio profil redovničkih kandidata nekada i danas te kako „reklamirati” posvećeni život? Odgovori na ova i druga pitanja traženi su u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija u kojima su 2. veljače

Dan posvećenog života proslavljen u Rijeci

Proslava Svijećnice i Dana posvećenog života u četvrtak 2. veljače u Rijeci započela je svečanom Večernjom u dominikanskoj crkvi sv. Jeronima i blagoslovom svijeća, nakon čega se procesija uputila u katedralu sv. Vida, gdje je misu predvodio riječki nadbiskup Mate Uzinić.

Svijećnica i Dan posvećenog života u Splitu

Blagdan Svijećnice – Prikazanja Gospodinova i Dan posvećenog života za redovnice i redovnike na području Splitsko-makarske nadbiskupije svečano je proslavljen u četvrtak 2. veljače u Splitu.

1 2 3 196