Budi dio naše mreže
Izbornik

Redovništvo (HRK)

Misnice sv. Nikole Tavelića

Trideset i tri misnice sv. Nikole Tavelića, skrojene u radionici Drvenkar, stigle su u svečevo šibensko svetište, a u povodu skore nacionalne proslave 50. obljetnice Tavelićeve kanonizacije u nedjelju 21. lipnja u Šibeniku.

Svečani zavjeti trojice dominikanaca

Za vrijeme svečanog euharistijskog slavlja, u subotu 30. svibnja u crkvi Kraljice sv. krunice u Zagrebu trojica dominikanaca položila su svečane zavjete.

Udruga bosonogih karmelićanki izabrala novo vodstvo

U Duhovnom centru Gospe Karmelske braće karmelićana na Krku od 27. do 29. svibnja održana je VII. skupština Udruge "Bl. Alojzije Stepinac" bosonogih karmelićanki u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji pod geslom sv. Terezije Avilske "Kćerka sam Crkve!"

Umro fra Mirko Klarić

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Mirko Klarić, okrijepljen svetim sakramentima, umro je nakon teške bolesti u samostanu Sv. Ante Padovanskog u Šibeniku (Šubićevac) u utorak, 26. svibnja u 71. godini života, 53. redovništva i 44. svećeništva.

Isusovac Damir Kočiš položio svečane zavjete

O. Damir Kočiš položio je svečane zavjete u Družbi Isusovoj na svetkovinu Uzašašća Gospodinova pod misom u četvrtak, 21. svibnja u dvorani Srca Isusova uz Baziliku u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

1 2 3 22