Budi dio naše mreže
Izbornik

Splitski SKAC poziva mlade na „Vjeronauk na biciklima”

Split (IKA)

Studentski katolički centar u Splitu organizira „Vjeronauk na biciklima” koji će se održati u ponedjeljak 22. travnja s početkom u 17:30. Susret predvodi don Antun Mate Antunović, a tema susreta je „Misije”, izvijestili su iz splitskog SKAC-a.

Mjesto okupljanja je Franjevački samostan svetog Ante. Tamo će don Antun Mate Antunović započeti s katehezom. Zatim se kreće prema vrhu Marjana gdje će uslijediti drugi dio kateheze. Zatim slijedi spust do crkve sv. Frane na Rivi gdje će biti zadnji dio kateheze. Nakon toga slavit će se misa u kapeli Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u 20:15.

Ako netko nema bicikl, a želi sudjelovati, može iznajmiti bicikl putem aplikacije NextBike. Za sudjelovanje na susretu potrebno se prijaviti na ovoj poveznici.

„Ima li išta boljeg od vožnje bicikle u prirodi, pritom okružen predivnim ljudima, a uz sve to učeći o zanimljivim duhovnim temama? Sve to mogli ste iskusiti i prethodne dvije godine na SKAC_ST-ovom Vjeronauku na biciklima. Ako do sada niste prisustvovali na takvoj aktivnosti, ove godine ponovno imate mogućnost da nam se priključite u ovom prelijepom događaju”, poručili su organizatori.