Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Ministar demografije i useljeništva Šipić na HKR-u najavio prve konkretne mjere

Ministar demografije i useljeništva u Vladi Republike Hrvatske Ivan Šipić, dipl. theol., u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija, u utorak 24. srpnja 2024., govoreći o demografiji, useljeništvu i povratništvu najavio je donošenje prvih konkretnih mjera kako bi se ublažila demografska kriza u Hrvatskoj.

Don Branko Jurić za Vatican News o Mediteranskim teološkim susretima

O Mediteranskim teološkim susretima, održanim od 15. do 20. srpnja 2024. u organizaciji Riječke nadbiskupije, za Vatican News na talijanskom jeziku novinar Alessandro Di Bussolo razgovarao je s bosanskohercegovačkim moralnim teologom i jednim od organizatora susreta, don Brankom Jurićem. Intervju prenosimo u cijelosti.

Posjet saborske zastupnice Marijane Petir Hrvatskom Caritasu

Saborska zastupnica Marijana Petir posjetila je u ponedjeljak 13. svibnja sjedište Hrvatskog Caritasa na zagrebačkom Ksaveru te se susrela s ravnateljem Hrvatskog Caritasa fra Tomislavom Glavnikom, zamjenikom ravnatelja Hrvatskoga Caritasa Borisom Peterlinom i projektnom voditeljicom Marijanom Bosnar, izvijestili su iz Hrvatskoga Caritasa.

Održan 13. Dječji Kranjčić u Križevcima

Završna svečanost 13. Susreta hrvatskoga dječjeg duhovnog stvaralaštva „Stjepan Kranjčić“, jedinoga nacionalnog natječaja za duhovno književno i likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola u Hrvatskoj, održana je u subotu 27. travnja 2024. u Hrvatskom domu Križevcima.

1 2 3 13.503