Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Priopćenje Izvršnog odbora KoHOM-a

Izvršni odbor Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM) oglasio se 5. lipnja priopćenjem vezanim uz probleme s izdavanjem Covid putovnica.

Misa mladih na prvi petak u Somboru

Pastoral mladih Subotičke biskupije, svakog prvog petka u mjesecu organizira mise mladih u čast Srcu Isusovu. U mjesecu lipnju, na prvi petak 4. lipnja sa svojim povjerenikom, vlč. dr. Marinkom Stantićem, mladi iz Subotice uputili su se u Sombor u župu Uzvišenje svetog Križa, gdje ih je dočekao kapelan župe vlč. Luka Poljak.

Videokonferencija o pastoralu zvanja

U organizaciji Unije europskih konferencija viših redovničkih poglavara i poglavarica (UCESM) 25. svibnja održana je videokonferencija posvećena iskustvu pastorala duhovnih zvanja u redovničkim zajednicama u Europi.

Njemački isusovac više od pola stoljeća na službi u Indoneziji

Njemačka katolička novinska agencija KNA objavila je priču o isusovcu Franzu Magnis-Susenu koji je na službi u Indoneziji više od šezdeset godina. Rođen 1936. godine u obitelji carskih grofova u Donjoj Šleskoj, filozof i teolog danas ima 85 godina i izuzetno je cijenjen u Indoneziji i izvan njezinih granica.

Novi broj Glasa Koncila

Iz tiska je izašao novi broj Glasa Koncila, 22. u tekućoj godini, s nadnevkom od nedjelje 30. svibnja.

Jedanaesti utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim Selima

Misno slavlje u sklopu pobožnosti trinaest utoraka u čast svetom Antunu, 25. svibnja u župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, predslavio je poznati ispovjednik zagrebačke katedrale i član Opusa Dei, portugalski svećenik vlč. Jorge Ramos.

1 2 3 13.487