Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

18. STUDENOGA 2022. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje obilježava se 18. studenoga u sjećanje na dan kada je 1991. slomljena herojska obrana grada Vukovara, kada je u Škabrnji počinjen stravičan zločin nad stanovništvom te kada su svoje junaštvo iskazali branitelji Saborskoga, Slunja, Cetingrada i Rakovice, objavljeno je na službenim mrežnim stranicama Hrvatskog sabora. 

Predstavljen Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta Poticanja novinarske izvrsnosti u 2021.

Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta Poticanja novinarske izvrsnosti u 2021. u organizaciji Agencije za elektroničke medije predstavljen je u ponedjeljak, 14. studenog, u Zagrebu. Riječ je o radovima nastalima u sklopu drugog ciklusa ovog Projekta koji se provodio na temelju bespovratnih sredstava u visini od 983.213,00 kuna, proslijeđenih od Ministarstva kulture i medija u okviru raspodjele prihoda od igara na sreću, čime ukupan iznos sredstava namijenjenih poticanju novinarske izvrsnosti u protekle dvije godine iznosi 1.983.213,00 kuna.

Holywin u Župi Punitovci

Uoči svetkovine Svih svetih, u ponedjeljak 31. listopada u Župi svetog Ladislava, kralja organizirano je molitveno–duhovno bdjenje pod nazivom Holywin – Svetost pobjeđuje.

Dostupan 43. broj Katoličkog tjednika

Iz tiska je izišao 43. ovogodišnji broj Katoličkog tjednika čija je središnja tema Bobovac i XXI. molitveni dan za domovinu Vrhbosanske nadbiskupije.

1 2 3 13.495