Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Intervju Kane s Anselmom Grünom: 'Vjerujte Isusovoj poruci'

Novi broj kršćanske obiteljske revije Kana donosi razgovor s Anselmom Grünom, monahom benediktinske opatije Münsterschwarzach u Njemačkoj, duhovnim savjetnikom i vrlo plodonosnim autorom čiji je niz knjiga objavila Kršćanska sadašnjost.

Helikopteri Hrvatske vojske angažirani za prijevoz oboljelih od koronavirusa

U skladu s odlukom potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića, Hrvatska vojska će pružiti potporu Kriznom stožeru Ministarstva zdravstva osiguranjem helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji će biti prilagođeni za potrebe prevoženja životno ugroženih pacijenata oboljelih od COVID-a 19, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Otvorene tržnice i ribarnice u Zagrebu

Temeljem Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, a slijedom preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, iz Zagrebačkog holdinga upućena je obavijest građanima o radu tržnica i ribarnica.

Ukupno dosad 1343 osobe zaražene koronavirusom

Trenutačno su potvrđene ukupno 1343 osobe zaražene koronavirusom, a 179 osoba je ozdravilo. Dosad je devetnaest osoba preminulo, objavljeno je 8. travnja na mrežnim stranicama koronavirus.hr.

Ukupno dosad 1282 osobe zaražene koronavirusom

Trenutačno su potvrđene ukupno 1282 osobe zaražene koronavirusom, a 167 osoba je ozdravilo. Dosad je osamnaest osoba preminulo, objavljeno je na mrežnim stranicama koronavirus.hr 7. travnja.

HZZO uveo privremenu info telefonsku liniju

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje uveo je privremeni info telefon kako bi svojim osiguranicima omogućio što brže, jednostavnije i kvalitetnije informiranje u trenutnim izvanrednim okolnostima epidemije izazvane koronavirusom.

UŽIVO NA HKR-u Vazmeno trodnevlje i Uskrs

U trenucima kada je zbog sprečavanja širenja zaraze koronavirusom ograničeno kretanje vjernika i radi očuvanja zdravlja onemogućeno njihovo sudjelovanje na misnim slavljima i pobožnostima, Hrvatski katolički radio će kroz Vazemno trodnevlje i Uskrs prijenositi euharistijska slavlja i molitve iz Đakova, Splita, Zagreba i Dubrovnika, obrede Velikoga petka iz Požege te pobožnost Križnog puta iz Vatikana.

Poziv dobrovoljnim darivateljima krvi

U emisiji Hrvatskoga katoličkog radija „Na valovima dobrote“ urednice Snježane Kirinić Grubić ravnateljica Hrvatskoga zavoda za transfuzijsku medicinu dr. Irena Jukić pozvala je 7. travnja građane na darivanje krvi.

1 2 3 13.451