Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Misa zahvalnica u Ogulinu

Na posljednji dan kalendarske godine u župi sv. Križa u Ogulinu slavljena je misa zahvalnica kojom je predsjedao župnik vlč. Josip Štefančić.

Izložba 'Hrvatski sveci i blaženici' otvorena na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Izložba Ivice i Kristine Mareković “Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu” u utorak, 14. siječnja je otvorena na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu. Izložbu čini dvadesetak ulja na platnu koje prikazuju hrvatske svece i blaženike, koje su ovi akademski slikari iz Sela kraj Siska naslikali za 11. dane hrvatskih svetaca i blaženika u Križevcima.

Dani biskupa Ivana Antunovića u Subotici

„XXVIII. Razgovor“ u sklopu Dana biskupa Ivana Antunovića u organizaciji Katoličkog društva „Ivan Antunović" održan je 10. siječnja u Augustinianumu u Subotici.

Koncert „O nata lux“ u Slavonskom Brodu

Komorni zbor Ivan Filipović održao je u nedjelju 22. prosinca u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu adventsko-božićni koncert pod nazivom „O nata lux“.

Predbožićni koncert kod kapucina u Osijeku

U Kapucinskoj crkvi sv. Jakova u Osijeku u subotu 21. prosinca, Pjevačko društvo sv. Josipa - Osijek, na svom predbožićnom koncertu ugostilo je Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo “Zoranić“ iz Zadra, koji djeluje već 111 godina.

Članovi udruge Duhos pohodili Dom umirovljenika u Osijeku

U četvrtak 19. prosinca članovi udruge Duhos, zajedno s predsjednicom prof. Marcelom Šperanda, studentskim kapelanom vlč. Mariom Žigmanom te okupljenim volonterima, pohodili su Dom za umirovljenike u Osijeku te korisnicima uputili božićnu čestitku.

1 2 3 13.434