Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Biskup Gorski prisustvovao beatifikaciji kardinala Wyszyńskog

Pomoćni zagrebački biskup mons. Mijo Gorski prisustvovao je u nedjelju 12. rujna u ime Zagrebačke nadbiskupije i zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića, beatifikaciji kardinala Stefana Wyszyńskog i Majke Elizabete Ruže Czacke.

Započele prijave za osmi ciklus programa Exitus

Novi, osmi ciklus programa Exitus, četvrti ciklus programa Sapientia te treći ciklus programa Reditus, u organizaciji Bratstva Blaženog Karla proizašlog iz programa Exitus, započinje 26. rujna i traje do Božića 2021. godine. Ovi programi nude devedesetodnevno razdoblje pročišćenja posvećeno molitvi, askezi i bratstvu, tri važna stupa koja zajedno vode do slobode.

Održan XXV. međunarodni kongres „Marija među teologijama i kulturama danas“

„Maria tra teologie e culture oggi. Modelli, comunicazioni, prospettive” bila je tema XXV. međunarodnog mariološko-marijanskog kongresa održanog u organizaciji Papinske međunarodne marijanske akademije (PAMI) od 8. do 11. rujna. Kongres je u cijelosti održan „online“ i okupio je oko 300 prijavljenih sudionika iz različitih marioloških društava i instituta diljem svijeta.

Vikend program Centra za duhovnost Ignacije.hr

Centar za duhovnost Ignacije.hr organizira vikend program pod nazivom 'Živo tijelo i živa duša' koji će se održati u franjevačkom samostanu na otočiću Košljunu, od 27. do 29. kolovoza.

In memoriam s. Suzana Matija Bašić

S. Suzana Bašić preminula je 27. srpnja u bolnici u Kotoru, u 74. godini života i 54. redovništva. Misu zadušnicu predvodio je 29. srpnja umirovljeni kotorski biskup Ilija Janjić, objavljeno je na mrežnoj stranici Kotorske biskupije.

Završen Generalni kapitul Reda manje braće

Generalni kapitul Reda manje braće, koji se od 3. do 18. srpnja održavao u Rimu, zaključen je u nedjelju 18. srpnja misnim slavljem koje je predvodio novoizabrani generalni ministar Reda o. Massimo Fusarelli, objavljeno je na službenoj stranici Reda.

1 2 3 13.488