Budi dio naše mreže
Izbornik

Vijesti

Produžen rok za slanje radova na novinarski natječaj za mlade s temom „Slušajte!“

Upravni odbor Hrvatskog društva katoličkih novinara (HDKN) odlučio je produžiti rok za slanje radova na novinarski natječaj za mlade na temu „Slušajte!“ - krajnji rok za prijavu radova je do ponedjeljka 31. siječnja 2022. godine u 23.59 sati, a radovi se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: katolicki.novinari@gmail.com.

Održan sastanak Vijeća kardinalâ

Od 13. do 15. prosinca u Domu Svete Marte u Vatikanu održan je sastanak Vijeća kardinalâ, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice u četvrtak, 16. prosinca.

U Zavodu sv. Jeronima u Rimu održan međunarodni znanstveni kolokvij o vezama Hrvata i Katoličke crkve u Rimu

Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima u Rimu, 13. prosinca bio je domaćin znanstvenog kolokvija pod nazivom Različiti oblici zajedništva, povijesni i suvremeni prinosi povezivanja Hrvata i Katoličke crkve u Rimu. Kolokvij je održan pod vodstvom doc. dr. sc. Andreje Sršen (Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija), u suorganizaciji Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, koji je i sufinancirao projekt, te udruge „Mosaico Italo Croato Roma“.

1 2 3 13.489