Budi dio naše mreže
Izbornik

Zadarska nadbiskupija

Prof. dr. sc. Stijepo Obad - In memoriam

Istaknuti hrvatski povjesničar i društveni djelatnik, hrvatski domoljub i angažirani vjernik laik prof. dr. sc. Stijepo Obad pokopan je u srijedu 14. travnja na groblju sv. Srđa i Baha u svom rodnom mjestu Pridvorje - Konavle.

Izrazi sućuti nadbiskupa Puljića u povodu smrti hrvatskog povjesničara prof. dr. Stijepe Obada

Istaknuti hrvatski znanstveni, sveučilišni i kulturni djelatnik, povjesničar prof. dr. Stijepo Obad, dugogodišnji predavač na Odjelu za povijest Sveučilišta u Zadru, preminuo je u četvrtak 8. travnja u 92. godini života u Zadru. U povodu smrti toga zauzetog i uzornog vjernika laika koji je bio uvaženi sugovornik i suradnik u životu Zadarske nadbiskupije, zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je izraze sućuti prof. Mariji Obad, supruzi poštovanog profesora dr. Stijepe Obada.

Nadbiskup Puljić: "Ova kriza je višeslojna. Može biti i opasnost i šansa"

Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić razgovarala je sa zadarskim nadbiskupom Želimirom Puljićem o slavlju Uskrsa pod epidemiološkim mjerama, koronavirusu, izazovnom vremenu u kojem živimo te kako prebroditi i duhovnu krizu, objavljeno je 4. travnja u prilogu na portalu Dnevnik.hr, koji prenosimo u cijelosti.

1 2 3 42