Istina je prava novost.

Duhovna obnova za djevojke Paaa_online

Družba sestara kćeri Marije Pomoćnice (FMA) pokrenula međunarodni projekt duhovnih susreta za djevojke pod nazivom: Paaa (Per Aspera Ada Astra).

Družba sestara kćeri Marije Pomoćnice s područja slovensko-hrvatske provincije „Marija Pomoćnica“ uspješno je pokrenula projekt duhovnih susreta za djevojke pod nazivom Paaa (Per Aspera Ad Astra).

Nakon prva dva susreta održana u Zagrebu i u Rijeci, sestre su organizirale i 3. susret koji se zbog epidemije koronavirusa održava online čime je izazov još veći. Paaa_online počinje u subotu 4. travnja i traje zaključno s Uskrsom. Struktura susreta usmjerena je na produbljivanje otajstava Velikog tjedna. Svaki dan djevojke dobiju online input u okviru kojega, na temelju Božje riječi dotičnoga dana, promišljaju o svom odnosu s Kristom i slobodi da uđu u dijalog s Njim. Na kraju dana napišu svoj odjek u grupu na Whatsup i tako obogate jedne druge. Djevojkama je također dana mogućnost praćenja molitava, mise online, kao i duhovno praćenje od strane tima sestara koje su zadužene za osmišljavanje i realizaciju projekta Paaa. Susret završava uskrsnim iznenađenjem i vrednovanjem, najavila je s. Zrinka Majstorović, FMA.