Župni blagdan, svetkovinu Presvetog Srca Isusova u petak 11. lipnja slave župe Križišće, Zamet i Škrljevo, a svoj dan sestre Presvetog Srca Isusova na Donjoj Drenovi.

Trodnevna duhovna priprava u kapeli Kuće matice Družbe sestara Presvetog Srca Isusova na Donjoj Drenovi počinje u utorak 8. lipnja i do 10. lipnja predvodit će je župnik župe BDM Karmelske Dražen Volk. Pobožnosti Srcu Isusovu su u 17.45, a misna slavlja na rasporedu u 18.30 sati. Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, u petak 11. lipnja, svečano euharistijsko slavlje u 10.30 sati predvodit će riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić. Misa će se moći pratiti u izravnom prijenosu na Facebook stranici i Youtube kanalu Riječke nadbiskupije. Toga dana misa će se slaviti i u 18.30 sati i služit će je vlč. Volk.

Trodnevnu duhovnu pripravu od 8. do 10. lipnja u Župi Presvetog Srca Isusova na Zametu predvodi vlč. Laurent Kružić. Mise su na rasporedu u 18.30 sati. Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, u petak 11. lipnja vlč. Kružić služit će blagdansku misu u 18.30 sati.

Župni blagdan slavi Škrljevo. Mise trodnevnice od od 8. do 10. lipnja na rasporedu su u 18 sati. U isto vrijeme, liturgijsko slavlje u petak 11. lipnja predvodit će vlč. Nikica Jurić.

U samostanu Družbe sestara Presvetog Srca Isusova na Pomeriju trodnevnicu od 8. do 10. lipnja predvodi vlč. Ivan Marković, župni upravitelj župa sv. Hermagora i Fortunata u Gerovu i sv. Leonarda opata u Hribu te čuvar svetišta Majke Božje Svetogorske. Pobožnosti Presvetom Srcu Isusovom su u 17.30, a mise će se slaviti u 18 sati. Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, u petak 11. lipnja, je cjelodnevno euharistijsko klanjanje, a mise su na rasporedu u 9 sati (fra Eugen Pavlek, OFMCap) i 18 sati (vlč. Ivan Marković).

Mise u župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova na Križišću služit će se prema župnom rasporedu.