Budi dio naše mreže
Izbornik

Svetkovina Svih svetih u Rijeci

29.10.2020. - 02.11.2020.
Rijeka

Crkva u nedjelju 1. studenog slavi svetkovinu Svih svetih. Mise na riječkim gradskim grobljima Drenova, Zamet i Trsat slavit će se u 15 sati, a na drugim grobljima Riječke nadbiskupije prema župnim rasporedima.

Toga dana Župa sv. Romualda i Svih svetih proslavlja svoje nebeske zaštitnike. Proslavi župne svetkovine prethodi trodnevna duhovna i liturgijska priprava koju predvodi župnik župe sv. Nikole Tavelića fra Tomislav Šanko, OFM. U četvrtak 29. listopada i petak 30. listopada mise se slave u 18 sati, a u subotu 31. listopada u 9 sati. Prilika za ispovijed bit će pola sata prije početka misa.

Na svetkovinu Svih svetih 1. studenog mise u crkvi sv. Romualda i Svih svetih slavit će se u 9, 10:30 i 15 sati. Misu u 15 sati predslavit će riječki nadbiskup Ivan Devčić koji će nakon mise, kod središnjeg križa na groblju Kozala, predmoliti odrješenje za sve pokojne.

Na Dušni dan 2. studenog misa na talijanskom jeziku u crkvi sv. Romualda i Svih svetih je u 15 sati. Župna misa na hrvatskom jeziku je u 18 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu