Budi dio naše mreže
Izbornik

Božićni koncert „Radujte se narodi“ održan u Strizivojni

Strizivojna (IKA/TU)

Prvi Božićni koncert Dječjeg zbora i Zbora mladih Župe sv. Martina održan je na blagdan sv. Ivana, 27. prosinca 2021., u župnoj crkvi sv. Martina u Strizivojni.

Voditeljica Dječjeg zbora Ivana Mandarić te voditelji Zbora mladih Andrea Burazin i Alen Jakobović su za sve prisutne pripremili božićni program u trajanju od sat vremena.

Voditelji Tihana Damjanović i Tomislav Damjanović su kroz dramsko-scenske prikaze proveli ljude kroz Betlehem, odveli ih do štalice i pozvali prisutne da se poklone Malenom i da mu svoje srce poklone pjesmom.

Koncert je započeo pjesmom Radujte se narodi. Božićne pjesme izvedene su uz pratnju na tamburama, klaviru i gitari. Bilo je i solističkih izvedbi članova zborova. Među njima su: Iva Degmečić, Pavla Jakobović, Ivan Gašpić, Rozalija Damjanović, Andrea Burazin te župnik Miroslav Čadek koji je uz pratnju zbora izveo pjesmu Adeste fideles. Svaki nastup i svaka pjesma bila je nagrađena pljeskom, a oduševljenje se nije krilo ni nakon završenog koncerta, kada su mnogi tražili da se takav koncert ponovi što prije