Budi dio naše mreže
Izbornik

Dar veleposlanstva Republike Azerbajdžan za obitelji u potrebi

Zagreb (IKA)

U povodu Dana solidarnosti Azerbajdžanaca cijeloga svijeta i predstojećih božićnih blagdana, Veleposlanstvo Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj darovalo je 16. prosinca Caritasu Zagrebačke nadbiskupije vrijednu donaciju prehrambenih artikala za obitelji u potrebi.

Donaciju 25 obiteljskih paketa, koje sačinjavaju kvalitetni proizvodi tvrtke Podravka, ravnateljici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jeleni Lončar uručio je veleposlanik Republike Azerbajdžan Fakhraddin Gurbanov. Ravnateljica Caritasa upoznala ga je s organizacijom i radom Zagrebačkog Caritasa te mu zahvalila za prigodno sudjelovanje u pomoći potrebnima.
 
“Božić se slavi u cijelom svijetu ali posebno u Hrvatskoj jer u njoj žive ljudi koji duboko vjeruju u Boga. Zato smo im ovom prilikom pomogli te jako pozdravljamo rad Caritasa. Izuzetno je važno činiti dobra djela i pomagati ljudima. To je ono što i osobno i kao veleposlanik nosim u svome srcu, vjerujući da Svevišnji uzvraća za svaku učinjenu dobrotu«, istaknuo je veleposlanik Gurbanov.
Donaciju prehrambenih namirnica Caritas će narednih dana podijeliti potrebnim obiteljima te im nadolazeće božićne blagdane učiniti radosnijima.