Budi dio naše mreže
Izbornik

Darovatelji i „InDizajn“ pomogli urediti blagovaonicu kuće Emaus

Zagreb (IKA)

U emisiji „InDizajn“, emitiranoj 27. studenoga na RTL televiziji, prikazano je preuređenje stare blagovaonice Caritasove Kuće Emaus u Zagrebu (Dubec) u kojoj se trenutno nalazi petnaestero mladih korisnika.

Sredstva za obnovu blagovaonice u modernom stilu, uz Caritas Zagrebačke nadbiskupije, osigurale su tvrtke Monting d.o.o., Elgrad d.o.o. i Domus Nobilis d.o.o.

Voditeljica emisije Mirjana Mikulec ujedno je direktorica tvrtke Domus Nobilis te voditeljica projektnog studija za dizajn interijera koji je osmislio uređenje blagovaonice. To je njezin drugi dizajnerski humanitarni pothvat za potrebe korisnika zagrebačkog Caritasa. U prvom je sudjelovala u travnju 2021. godine, u okviru kojega su preuređeni i opremljeni novim namještajem dnevni boravak i blagovaonica Caritasove kuće za smještaj majki i djece starosti do 3 godine na Savici-Šancima.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje u ime mladih koji su na smještaju u Kući Emaus svim darovateljima akcije uređenja važnog dijela njihova životnog prostora. Zahvaljujući njihovoj dobroti, stara blagovaonica je pretvorena u ugodan i topao prostor u kojem mladi sada još više vole boraviti, poručuju.