Budi dio naše mreže
Izbornik

Dobrotvorni malonogometni turnir u zagrebačkoj Župi sv. Marka Križevčanina

Zagreb (IKA)

U Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu u subotu 12. lipnja održan je 13. turnir veterana Katoličke malonogometne lige „Franjo Jurak“.

Na turniru je sudjelovalo pet veteranskih malonogometnih ekipa.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Sv. Luke iz Travnog, drugo mjesto ekipa Sv. Ilije, treće mjesto ekipa Sv. Marka Križevčanina, četvrto mjesto ekipa „Volim svoj kvart – Špansko“ i peto mjesto ekipa Sv. Petra iz Zaprešića. Fair-play ekipom proglašena je momčad „Volim svoj kvart – Špansko“. Najboljim golmanom proglašen je Mario Gečević iz ekipe Sv. Ilije, najboljim igračem Mićo Marić iz ekipe Sv. Luke iz koje je i najbolji strijelac Tomislav Kovačić.

Turnir je dobrotvornog karaktera jer će novac prikupljen svim uplaćenim kotizacijama i donacijama ovoga tjedna biti predan jednoj obitelji iz Župe sv. Marka Križevčanina. U obitelji žive samohrani otac i četvero malodobne djece jer je u rujnu 2020. godine od karcinoma preminula supruga i majka obitelji. Prikupljene su 4 tisuće kuna za spomenutu obitelj. Turnir je protekao u zajedništvu, radosti i molitvenom ozračju jer je svaka utakmica započela molitvom.