Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kmnl

Duhovni susret Regije Osijek KMNL-a

Duhovni susret sudionika Regije Osijek Katoličke malonogometne lige, kojim je označen početak proljetne polusezone, održan je 5. svibnja u retfalačkoj župnoj crkvi Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku gdje su slavili misu sa župljanima, a zbog protuepidemijskih mjera izostalo je uobičajeno druženje nogometaša.

Prvi duhovni susret KMNL-a Regije Osijek

Prvi duhovni susret ekipa Katoličke malonogometne lige (KMNL) Regije Osijek u sezoni 2019./2020. održan je 18. listopada u Župi Uzvišenja sv. Križa, Retfala.

Osijek: Studentska misa i duhovni susret KMNL-a

U utorak, 26. ožujka u župnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku u sklopu studentske mise posljednjeg utorka u mjesecu održan je i duhovni susret osječke regije KMNL-a. Misu, a potom i euharistijsko klanjanje, predvodio je vlč. Mario Žigman, nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih i studentski kapelan.

Početak nove sezone KMNL-a u Dugom Ratu

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u utorak 25. rujna u župi sv. Josipa u Dugom Ratu, svečanim euharistijskim slavljem započela je nova 14. sezona Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.''.