Budi dio naše mreže
Izbornik

Dubrovački Caritas s frizerskim i kozmetičkim salonima razveselio majke

Dubrovnik (IKA)

Uz Majčin dan 2022. godine, dvadesetak majki iz evidencije Caritasa Dubrovačke biskupije koje se svakodnevno suočavaju s teškim životnim situacijama nazvano je i ponuđeni su im poklon bonovi za usluge frizure ili masaže koji su osigurani donacijama frizerskih i kozmetičkih salona te hotelskih spa centara.

„Bilo je lijepo vidjeti radost u očima ovih majki i reći im da imamo nešto samo za njih. Trenuci opuštanja i uljepšavanja nam svima znače i miču nas barem na kratko od obveza i problema, kako bismo se s njima uspješnije nosili. To smo željeli postići ovom akcijom, kao i reći da prepoznajemo i cijenimo trud i davanje ovih majki. Ništa ne bi bilo izvedivo bez frizerskih i kozmetičkih salona i spa centara koji su se s ljubavlju stavili na raspolaganje i poklonili svoje usluge, na čemu im od srca zahvaljujemo“, poručili su iz Caritasa Dubrovačke biskupije.

Svoje usluge poklonili su frizerski saloni: „Gita“, „Up“, „Marijana“ u Dubrovniku te „Mihael“ u Stonu, kozmetički studio „Allure“, spa „Anjana“ u Rixos Premium Dubrovnik hotelu, „Grand Spa“ hotela Park, Valamar Lacroma „Ragusa“ spa, kozmetički salon i spa „Beauty Line“  te obrt za masažu „Gaudium“.

Iz Caritasa također podsjećaju kako velika zahvala ide i frizerski salonima „Doris“, „Tera“ i „Gita“ koji tijekom cijele godine ustupaju svoje usluge njihovim korisnicima te frizerskom salonu „Petrunjela“ na Stradunu i „Smokvina“ u Slanome koji su ošišali njihove goste, izbjeglice iz Ukrajine.