Budi dio naše mreže
Izbornik

Izborna skupština Društva bivših studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Zagreb (IKA)

Izborna skupština Društva bivših studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj su članovi Društva izabrali novo-staro vodstvo, održana je 14. lipnja na KBF-u Zagrebu.

Za predsjednika Društva izabran je prof. dr. sc. Tonči Matulić, za potpredsjednika izabran je doc. dr. sc. Denis Barić, a za tajnicu doc. dr. sc. Vanda Kraft Soić, kojim su izborom ujedno postali i članovima Upravnoga odbora Društva. Za članove Upravnoga odbora izabrani su također i prof. dr. sc. Stjepan Baloban i Nikola Kuzmičić, dipl. theol.

Za predsjednika Nadzornoga odbora Društva izabran je prof. dr. sc. Josip Šalković, a za njegove članove doc. dr. sc. Lucija Boljat i vlč. Josip Golubić. Za likvidatora Društva izabran je prof. dr. sc. Mario Cifrak.

Tom je prilikom predsjednik Matulić okupljenim članovima Društva podnio detaljno izvješće o radu i djelovanju Društva tijekom petogodišnjeg razdoblja od njegova osnutka u lipnju 2016. godine do aktualne Izborne skupštine.

Društvo poziva sve bivše studente Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu da se učlane u Društvo bivših studenata Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te pridonesu promicanju ugleda Fakulteta i njegovu napretku, kao i promicanju alumni ideje.

Članska pristupnica dostupna je na poveznici:

https://www.kbf.unizg.hr/studenti-i-studiranje/studentski-zivot/alumni/